Ljusteknik och design i topp-klass för gator och vägar. Framgångsrikt italienskt familjeföretag i tredje generationen med avancerad utveckling, testlabb och högmodern produktion.

Läs mer

Armaturer för park- och grönområden med ett omtyckt formspråk och effektiv optik. Spanska ATP har gjort sig kända för oömma och långlivade plastkonstruktioner.

Läs mer

Modern tysk armatur-produktion av högsta klass i kombination med ett äkta glasbruk med munblåst belysningsglas. Tidlös och stram design med omsorgsfull ljusbehandling.

Läs mer

Patenterad ljusteknik och materialkvalitet i fokus. Offentliga miljöer inom- och utomhus, fasader, byggnader, parker och grönområden. 75-årigt kompetent Milanoföretag med nytänkande.

Läs mer

Norsk samarbetspartner som erbjuder ett kommunikationssystem för att styra belysning på vägar, gator och gång/cykelvägar. Miljövänligt kostnadseffektivt och enkelt.

Läs mer

Ett engagerat och entreprenörsdrivet belysningsföretag från Slovenien. Stort kundfokus i samklang med flexibilitet och brett teknikkunnande är grunden till ett gott samarbete.

Läs mer

”Light in new dimensions”. Talangfull design och komplex produktionsteknik med LED-kompetens och tysk grundlighet präglar detta 60-åriga familjeföretag.

Läs mer

Ett ljuskompetent och innovativt storföretag med resurser för egen forskning, det fjärde i storlek inom belysning i Europa. Trilux ligger långt framme när det gäller smarta och energieffektiva ljussystem.

Läs mer

“From Belgium with love” är en självklar slogan för ett Belgiskt belysningsföretag som enkelt kallas för W&D. 

Läs mer

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →