Ljusteknik och design i topp-klass för gator och vägar. Framgångsrikt italienskt familjeföretag i tredje generationen med avancerad utveckling, testlabb och högmodern produktion.

Läs mer

Annells egen produktutveckling har en tradition sedan många år. Den är ett viktigt komplement till företagets hela produktprogram. Glädjande var tio nomineringar med ett flertal hedersomnämnanden till Utmärkt Svensk Form under 90-talet.

Läs mer

Ett snyggt bassortiment för snabbare leverans. Det nya affärsområdet Bra bas innehåller ett litet sortiment handplockade armaturer med effektiv och bra kvalitet. Genom att välja ut enstaka basmodeller som efterfrågas mest kan vi erbjuda snabbare leverans och en priseffektiv slutprodukt.

Läs mer

Armaturer för park- och grönområden med ett omtyckt formspråk och effektiv optik. Spanska ATP har gjort sig kända för oömma och långlivade plastkonstruktioner.

Läs mer

Modern tysk armatur-produktion av högsta klass i kombination med ett äkta glasbruk med munblåst belysningsglas. Tidlös och stram design med omsorgsfull ljusbehandling.

Läs mer

Patenterad ljusteknik och materialkvalitet i fokus. Offentliga miljöer inom- och utomhus, fasader, byggnader, parker och grönområden. 75-årigt kompetent Milanoföretag med nytänkande.

Läs mer

Norsk samarbetspartner som erbjuder ett kommunikationssystem för att styra belysning på vägar, gator och gång/cykelvägar. Miljövänligt kostnadseffektivt och enkelt.

Läs mer

Ett belgiskt designteam leker kreativt med ljus och material att forma. Lustfylld, konst-industriell produktion av ett prisbelönt armaturprogram. Svenska och internationella designers.

Läs mer

”Light in new dimensions” − svävande ringar av ljus. Talangfull design och komplex produktionsteknik med LED-kompetens och tysk grundlighet präglar detta 60-åriga familjeföretag.

Läs mer

Klanger av ljus och färg, humor och känsla. Dimringsbart varm-tonat ljus för restaurang-, hotell-, hemmiljö och kontor, inne och ute. Från Belgien.

Läs mer

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →