Ljusteknik och design i topp-klass för gator och vägar. Framgångsrikt italienskt familjeföretag i tredje generationen med avancerad utveckling, testlabb och högmodern produktion.

Läs mer

Annells egen produktutveckling har en starkt tradition och är ett viktigt komplement till företagets breda internationella produktprogram.

Läs mer

Ett efterfrågat bassortiment för snabbare leverans. Annell Bra bas innehåller ett litet sortiment handplockade armaturer av effektiv och bra kvalitet. Genom att välja ut enstaka basmodeller som efterfrågas ofta kan vi erbjuda snabbare leverans och en priseffektiv slutprodukt.

Läs mer

Armaturer för park- och grönområden med ett omtyckt formspråk och effektiv optik. Spanska ATP har gjort sig kända för oömma och långlivade plastkonstruktioner.

Läs mer

Modern tysk armatur-produktion av högsta klass i kombination med ett äkta glasbruk med munblåst belysningsglas. Tidlös och stram design med omsorgsfull ljusbehandling.

Läs mer

Patenterad ljusteknik och materialkvalitet i fokus. Offentliga miljöer inom- och utomhus, fasader, byggnader, parker och grönområden. 75-årigt kompetent Milanoföretag med nytänkande.

Läs mer

Norsk samarbetspartner som erbjuder ett kommunikationssystem för att styra belysning på vägar, gator och gång/cykelvägar. Miljövänligt kostnadseffektivt och enkelt.

Läs mer

”Light in new dimensions”. Talangfull design och komplex produktionsteknik med LED-kompetens och tysk grundlighet präglar detta 60-åriga familjeföretag.

Läs mer

Ett ljuskompetent och innovativt storföretag med resurser för egen forskning, det fjärde i storlek inom belysning i Europa. Trilux ligger långt framme när det gäller smarta och energieffektiva ljussystem.

Läs mer

“From Belgium with love” är en självklar slogan för ett Belgiskt belysningsföretag som enkelt kallas för W&D. 

Läs mer

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →