ILO-lines-and-shapes
Plain-Svart_warm_grbakgr
Rejlers_06_2-1920-1080
ILO-PDI-Sqube-on-track-B-Reel-1280-720

LEDLuks

Ett engagerat och entreprenörsdrivet belysningsföretag från Slovenien. Stort kundfokus i samklang med flexibilitet och brett teknikkunnande är grunden till ett gott samarbete.

Hos LEDLuks tillverkas flera av Annells frekvent använda och multifunktionella armaturfamiljer. Annells egen produktutveckling har en stark tradition och är ett viktigt komplement. Vårt samarbete med LEDLuks tog sin början med armaturen PLAIN som sedan länge tillverkats i Sverige. När den tekniska utvecklingen krävde mer kunskap och stöd i själva produktionen flyttades tillverkningen till LEDLuks. PLAIN Spectra blev den första tillgängliga armaturen i världen att levereras med det naturliga solljusliknande LED-ljuset SunLike™.

ILO och APOLLO är andra armaturer som levereras från LEDLuks; där Annell har möjlighet att påverka utvecklingen av själva armaturerna och kan erbjuda marknadsanpassade belysningslösningar. Ytfinishen ”raw”, obehandlat aluminium är ett exempel på det, se projektbilder här intill. Den tunna linjära ILO-armaturen finns i en mängd olika utföranden som singelarmaturer och system.

För klassrum finns KYRA en priseffektiv armatur med väl avbländat direkt och indirekt ljus.

Kyra SunLike

PLAIN, ILO och KYRA kan alla beställas med SunLike-dioder. Ett fullspektrumljus som kan komplettera sol- och dagsljus.

 

 

 

 

www.ledluks.com/

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →