map
  • Huvudkontor / Showroom
  • Alviks Strand, Gustavslundsvägen 131
  • 167 51 Bromma
  • Leveranser / Transporter
  • info@annell.se alt. gunilla@annell.se
  • Fakturafrågor: ekonomi@annell.se
  • Öppettider
  • Vardagar: 08.00 – 16.30
  • Lunchstängt: 12.00 - 13.00
Jonas Annell

Jonas Annell

VD/Försäljningschef, Ansvarig Stad och Trafik

Leder vårt säljteam och affärsområdet Stad och Trafik. Efter att de tre små barnen hemma fått mat och kärlek så upptas fritiden mestadels av segling med en Dehler 29:a eller en tur i den svarta pisten, beroende på säsong. Jonas lystrar även till smeknamnet Bobo.

Staffan Annell

Ansvarig för ljus och ljusplanering

Jobbar för det mesta. Ljusfilosof med fixa ideér om kvalitet och kundservice. Litteratur och musik hör till de livets glädjeämnen som knappt hinns med.

Född in i ljusets värld. Jagar spännande agenturer och njuter av god ljusdesign och kvalitet, konst, musik och gärna ibland ett glas Brunello.

Katarina Bekkewold

Katarina Bekkewold

Innesäljare, kundsupport, order

Kan allt om gällande regler på fotbollsplan och i simbassäng efter att ha stöttat sina två barn på olika arenor runt om i Sverige. Katarina har gedigen erfarenhet av belysning med 25 år hos Louis Poulsen. i bagaget, nu till glädje för Annells kundsupport. Experimenterar gärna i köket eller tar en upptäcktspromenad med sin man.

Gunilla

Gunilla Bystedt

Gruppansvarig kundsupport. Inköp, leveransservice, export

En tjej med positiv livssyn och nära till skratt som har en blandad bakgrund inom hotell/restaurang och optik. Med två tonåringar, radhus och stugor i Öregrund och Bygdsiljum rusar fritiden iväg. God mat och dryck i goda vänners lag, djur och natur är andra trevliga inslag i livet.

Mats Delin

Försäljning, södra Sverige

Välkänd Malmöprofil inom belysning som på fritiden sliter med workout och bergiga vandringsleder

D.J. Edison

Controller

Edison är marknadsavdelningens "controller" och har koll på allt som passerar. Egen, jag? Visst, precis som vilken Perro de agua español som helst.

Geoff Eldestrand

Stad och Trafik, projektsupport och ljusberäkningar

Uppväxt I engelska Midlands med universitetsexamen i fritidsvetenskap. Till Sverige med en Land Rover-kampanj. Fem år hos svenska Philips Lighting. Bor vid Nackareservatet, springer ofta en mil med hustrun Anna. Övrig hobby är basketträning med äldsta sonen Noah 7 år. Kamera och foto lockar.

Sofi-Fröberg-Andersson

Sofi Fröberg Andersson

Marknad, kommunikation

She was a fast machine
She kept her motor clean
She was the best damn woman I had ever seen..

Man och tre barn förgyller livet, liksom resor, trädgård, inredning och annat pyssel.

Snäll, glad och tacksam.

Per Hedberg

Stad och Trafik, försäljning västra Sverige

Tekniksäljare och erfaren branschprofil med glimt ögat. Västgöte som fortfarande bor i Habo där han föddes. Provspelade som tonårig vänsterytter för Elfsborg. Golfhandicap 10. Favoriter är Messi & Co i Barcelona men allra mest familjen med tvåårige dottersonen Diezel i fokus.

Beatrice Hultberg

Beatrice Hultberg

Reception, ekonomi

Södertjej uppväxt i Fruängen, nu etablerad intill Medborgarplatsen med man och korthårig Chihuahua. Tidigare positiva erfarenheter från receptionsjobb och flerårig baristakarriär i stora Hamngatsgallerian där kaffekunnande står högt i kurs.

Magnus Igelström

Stad och Trafik: innesäljare, kundsupport, order

Naturvän och jägare med hagelbock som bor invid storskogen sydväst om stan. Sambo, styrketräning och golf är huvudintressen. Ogillar oklarheter, föredrar raka besked.

Ledig tjänst

Ledig tjänst

Rekrytering pågår - kontakta Staffan Annell tills vi hittar den rätta!

Försäljning, västra Sverige

Rekrytering pågår. Är du själv intresserad av tjänsten? Läs mer under fliken Nyheter - Lediga tjänster.

Pierre Liard

Försäljning, Stockholm och Mellansverige

Social och pratglad, gillar att träffa glada människor. Samtalsämnen är segling, fiskelycka och nästa order.

Jonas Lindblom

Försäljning, Stockholm

Gillar arkitektur och design med tonvikt på hightech. Fritidsintresse är sommarstugan i skärgården samt långfärdsskridsko på vintern.

Denisse Manito

Kreativ tjej som gärna utforskar Stockholms utbud av restauranger med förkärlek för suröl, italiensk mat och spanska tapas. När hon inte umgås med vänner, kan hon hittas på ett yoga-pass eller med en bok i handen. Har delad vårdnad om söta Bostonterriern Dixie.

Linda Nihlén

Linda Nihlén

Ekonomiansvarig

Roddar runt trebarnslivet i kombo med siffror. Hjärtat klappar lite extra för löneadministration. Intresserad av hus och inredning och Hemnet kollas varje dag trots att livets plats redan är hittad i huset på Ekerö. Älskar lugnet intill vatten och natur i kombination med närheten till stan.

Rasmus Persson

Rasmus Persson

Försäljning, Stockholm

Kreativ och mångsidig med stort intresse för hur ljuset påverkar hälsa och prestation. Fritiden ägnas åt vänner och träning. Hellre äventyrsresa till Borneos djungler än charter. Slukar välgjord film och musik och läser just nu Sapiens, mänsklighetens korta historik.

Mattias-Sjövik

Mattias Sjövik

Försäljning/utomhusbelysning Distrikt Norrland (med Umeå som bas)

Inbiten norrlänning uppväxt och bosatt i Umeå. Installationselektriker i unga år, sedan säljare i branschen. Fritiden i skog och natur med Golden Retrievern Simba. Snickrar gärna i stugan vid havet. Gillar flugfiske trots dålig framgång, bättre går jakt på älg och småvilt. Och det är skotern ski-doo som gäller!

 

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →