map
  • Huvudkontor / Showroom
  • Showroom Alviks Strand, Gustavslundsvägen 131, 16751 Bromma
  • Göteborg: Stampgatan 8, Malmö: Djäknegatan 5
  • Leveranser / Transporter
  • info@annell.se alt. gunilla@annell.se
  • Fakturafrågor: ekonomi@annell.se
  • Öppettider
  • Vardagar: 08.00 – 16.30
  • Lunchstängt: 12.00 - 13.00
Jonas Annell

Jonas Annell

VD/Försäljningschef, Ansvarig Stad och Trafik

Annells VD är en fena på att styra skutan både poetiskt och praktiskt. Gillar hårt seglingsväder, svarta pister och drar sig inte för en Taekwondo-match på torra land. Jonas lystrar även till smeknamnet Bobo.

Staffan Annell

Staffan Annell

Ansvarig för ljus och ljusplanering

Jobbar för det mesta. Ljusfilosof med fixa ideér om kvalitet och kundservice. Litteratur och musik hör till de livets glädjeämnen som knappt hinns med.

Tomas Annell

Född in i ljusets värld. Jagar spännande agenturer och njuter av god ljusdesign och kvalitet, konst, musik och gärna ibland ett glas Brunello.

Jim Collin

Jim Collin

Vice VD, Ansvarig Ljus + Form

Ljusdesigner med gedigen meritlista som brinner för det goda ljuset. Med ord och ljuskunskap som vapen har han klivit rakt in i Annell-hjärtat som delägare. Ogillar LED-plattor.
Cyklar till Paris med Team Rynkeby!

Katarina Bekkewold

Katarina Bekkewold

Innesäljare, kundsupport, order

Kan allt om gällande regler på fotbollsplan och i simbassäng efter att ha stöttat sina två barn på olika arenor runt om i Sverige. Katarina har gedigen erfarenhet av belysning med 25 år hos Louis Poulsen. i bagaget, nu till glädje för Annells kundsupport. Experimenterar gärna i köket eller tar en upptäcktspromenad med sin man.

Gunilla Bylund

Gunilla Bystedt

Gruppansvarig kundsupport. Inköp, leveransservice, export

En av grundpelarna på kundsupport.
En optimist som börjar dagen med tanken att idag blir en bra dag och glaset är halvfullt.
Gillar livets goda.

Moa Bergh

Moa Bergh

Försäljning/projekt södra Sverige

Upplandstjej som banat sin väg söderut via utbildningar i Jönköping och Malmö. Brinner för ljusgestaltning, arkitektur och visuell kommunikation. Fritiden ägnas åt odling och familjens två små barn hemma i Eslöv. Självförsörjande på vitlök och jordärtskocka.

Geoff Eldestrand

Geoff Eldestrand

Stad och Trafik, Försäljning/Projekt Mellansverige

Uppväxt I engelska Midlands med universitetsexamen i fritidsvetenskap. Kom till Sverige med en Land Rover-kampanj. Bor vid Nackareservatet, springer ofta en mil med hustrun Anna. Övrig hobby är basketträning med äldsta sonen Noah. Kamera och foto lockar.

Victor Karsson

Victor Karlsson

Teknisk support och ljusplanering

Ultralöpare från Höganäs som siktar på att klara Kullamannen Ultra 100 Miles (>16 mil). Varvar långa lopp och träning med chips och öl. Tillsammans med sambon planeras nästa semester; Kebnekaise och Galdhøpiggen är bestigna, så vad blir nästa berg?

Magnus Igelström

Magnus Igelström

Stad och Trafik: innesäljare, kundsupport, order

Naturvän och jägare med hagelbock som bor invid storskogen sydväst om stan. Sambo, styrketräning och golf är huvudintressen. Ogillar oklarheter, föredrar raka besked.

Pierre Liard

Pierre Liard

Försäljning, Stockholm och Mellansverige

Social och pratglad, gillar att träffa glada människor. Samtalsämnen är segling, fiskelycka och nästa order.

Sara Liljeström

Sara Liljeström

Försäljning / Projekt

Färgstark tjej i dubbel bemärkelse med stor kärlek både till styrketräning på gym och föränderlig färg i håret. Firar kanske flytten till Stockholm med "tunga rumänska marklyft"?

Paula Lundin

Paula Lundin

Stad och Trafik, Försäljning södra Sverige

Positiv och lösningsorienterad tjej i Helsingborg som kan allt om uppbyggande träning för padel. På semestern byter hon gärna villan med vänner i Stockholm.

Linda Nihlén

Linda Nihlén

Ekonomiansvarig

Roddar runt trebarnslivet i kombo med siffror. Hjärtat klappar lite extra för löneadministration. Intresserad av hus och inredning och Hemnet kollas varje dag trots att livets plats redan är hittad i huset på Ekerö. Älskar lugnet intill vatten och natur i kombination med närheten till stan.

Robin Nilsson

Robin Nilsson

Försäljning / projekt

Uppskattar design i alla dess former. Drivs av att bidra till goda ljusmiljöer för nutida och framtida generationer. Varmt om hjärtat ligger hardstylemusik, padel med vänner och Formel 1.

Rasmus Persson

Rasmus Persson

Försäljning, Stockholm

Kreativ och mångsidig med stort intresse för hur ljuset påverkar hälsa och prestation. Fritiden ägnas åt vänner och träning. Hellre äventyrsresa till Borneos djungler än charter. Slukar välgjord film och musik och läser just nu Sapiens, mänsklighetens korta historik.

Stephanie-Sales

Stephanie Sales

Försäljning/projekt västra Sverige

Ljus och designintresserad genuin Göteborgska, läs Hisingen, där hon trivs bäst med man och två små barn. Fritiden ägnas också gärna åt att skapa och sen trycka kreativa mönster eller att klättra på väggarna; inomhus och utomhus.

Mattias Sjövik

Mattias Sjövik

Försäljning/utomhusbelysning Distrikt Norrland (med Umeå som bas)

Inbiten norrlänning uppväxt och bosatt i Umeå. Installationselektriker i unga år, sedan säljare i branschen. Fritiden i skog och natur med Golden Retrievern Simba. Snickrar gärna i stugan vid havet. Gillar flugfiske trots dålig framgång, bättre går jakt på älg och småvilt. Och det är skotern ski-doo som gäller!

Hampus Åkerlind

Hampus Åkerlind

Försäljning/projekt Stockholm

Händig och vänlig hobbysnickare som uppskattar Lofi-pop. Annells nya ljusexpert har många strängar på sin lyra, och basen han spelar har fyra. Mest uppmärksamhet och fulla stöd får ändå lille sonen Ebbe, Peking och Vita Hästen.

 

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →