map
 • Telefon: 08-442 90 00
 • Fax:
 • E-post: info@annell.se
 • Huvudkontor / Showroom
 • Alviks Strand, Gustavslundsvägen 131
 • 167 51 Bromma
 • Godsmottagning / Lager
 • info@annell.se alt. gunilla@annell.se
 • Fakturafrågor: ekonomi@annell.se
 • Öppettider
 • 08.00 – 16.30
 • 12.00 - 13.00
Jonas Annell

Jonas Annell

VD/Försäljningschef, Ansvarig Stad och Trafik

Leder vårt säljteam och affärsområdet Stad och Trafik. Efter att de tre små barnen hemma fått mat och kärlek så upptas fritiden mestadels av segling med en Dehler 29:a eller en tur i den svarta pisten, beroende på säsong. Jonas lystrar även till smeknamnet Bobo.

Staffan Annell

Staffan Annell

Ansvarig för ljus och ljusplanering

Jobbar för det mesta. Ljusfilosof med fixa ideér om kvalitet och kundservice. Litteratur och musik hör till de livets glädjeämnen som knappt hinns med.

Kontakt Moa Bergh

Moa Bergh

Försäljning/projekt södra och västra Sverige

Upplandstjej som banat sin väg söderut via utbildningar i Jönköping och Malmö. Brinner för ljusgestaltning, arkitektur och visuell kommunikation. Fritiden ägnas åt odling och familjens två små barn hemma i Eslöv. Självförsörjande på vitlök och jordärtskocka.

Jim Collin

Jim Collin

Ansvarig Ljus + Form

Ljusdesigner med gedigen meritlista som brinner för det goda ljuset. Med ord och ljuskunskap som vapen har han klivit rakt in i Annell-hjärtat som delägare. Ogillar LED-plattor och stavfel. Tar gärna med fru och två barn på skidåkning i norr och söder.

Pierre Liard

Pierre Liard

Försäljning, Stockholm och Mellansverige

Social och pratglad, gillar att träffa glada människor. Samtalsämnen är segling, fiskelycka och nästa order.

Jonas Lindblom

Jonas Lindblom

Försäljning, Stockholm

Gillar arkitektur och design med tonvikt på hightech. Fritidsintresse är sommarstugan i skärgården samt långfärdsskridsko på vintern.

Paula Lundin

Paula Lundin

Stad och Trafik: Försäljning södra Sverige

Positiv och lösningsorienterad tjej i Helsingborg som kan allt om uppbyggande träning för padel. På semestern byter hon gärna villan med vänner i Stockholm, mannen och sonen ingår ej.

Robin Nilsson

Robin Nilsson

Försäljning / projekt

Uppskattar design i alla dess former. Drivs av att bidra till goda ljusmiljöer för nutida och framtida generationer. Varmt om hjärtat ligger hardstylemusik, padel med vänner och Formel 1.

Rasmus Persson

Rasmus Persson

Försäljning, Stockholm

Kreativ och mångsidig med stort intresse för hur ljuset påverkar hälsa och prestation. Fritiden ägnas åt vänner och träning. Hellre äventyrsresa till Borneos djungler än charter. Slukar välgjord film och musik och läser just nu Sapiens, mänsklighetens korta historik.

Mattias Sjövik

Mattias Sjövik

Försäljning/utomhusbelysning Distrikt Norrland (med Umeå som bas)

Inbiten norrlänning uppväxt och bosatt i Umeå. Installationselektriker i unga år, sedan säljare i branschen. Fritiden i skog och natur med Golden Retrievern Simba. Snickrar gärna i stugan vid havet. Gillar flugfiske trots dålig framgång, bättre går jakt på älg och småvilt. Och det är skotern ski-doo som gäller!

 

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →