map
 • Telefon: 08-442 90 00
 • Fax:
 • E-post: info@annell.se
 • Huvudkontor / Showroom
 • Tulegatan 15
 • 113 53 Stockholm
 • Godsmottagning / Lager
 • Domnarvsgatan 29
 • Lunda Industriområde
 • Öppettider
 • 08.00 – 16.30
 • 12.00 - 13.00
Jonas Annell

Jonas Annell

VD, försäljningschef och affärsområdeschef Stad och Trafik

Leder vårt säljteam och affärsområdet Stad och Trafik. Efter att de tre små barnen hemma fått mat och kärlek så upptas fritiden mestadels av segling med en Dehler 29:a eller en tur i den svarta pisten, beroende på säsong. Jonas lystrar även till smeknamnet Bobo.

Mats Delin

Försäljning, södra Sverige

Välkänd Malmöprofil inom belysning som på fritiden sliter med workout och bergiga vandringsleder

Marre Ekström

(tidigare Larsson)

Försäljning, region Stockholm - Uppsala

Marre är en Stockholmsflicka från Aspudden. I flera år har hon jobbat med belysning och innan dess med hälsa och hälsofrågor. Fritiden med familj tillbringas ofta på Eknö och Vindö i Stockholms skärgård. Både yoga och Black Sabbath är viktig avkoppling, den senare med starkt inspiration från två söner i övre tonåren.

Rickard Eremar

Försäljning, Stockholm

Glad och serviceinriktad el-och ljustekniker/säljare. Kom tidigt in i yrket och har lång erfarenhet från elmontage och belysning, KNX, solenergi m.m. Garanterar gott humör vardagar från kl. 07.00. Gillar tranbärsjuice och rödvin. Största intressen är lilla familjen, ishockey och Djurgården. Idol är Henrik Lundqvist i New York.

Per Hedberg

Stad och Trafik, försäljning västra Sverige

Tekniksäljare och erfaren branschprofil med glimt ögat. Västgöte som fortfarande bor i Habo där han föddes. Provspelade som tonårig vänsterytter för Elfsborg. Golfhandicap 10. Favoriter är Messi & Co i Barcelona men allra mest familjen med tvåårige dottersonen Diezel i fokus.

Ingela Kempe

Tjänstledig

Försäljning region Stockholm

En glad och målmedveten tjej med känsla för service. Viljan att lära sig nya saker leder till många intressen, så som triathlon, golf, längdskidor, utförsåkning och ridning. Familjen med två barn tillbringar gärna tid i fritidshuset i Dalarna. Sjunger gärna på bröllop när hon hinner.

Pierre Liard

Försäljning, Stockholm och Mellansverige

Social och pratglad, gillar att träffa glada människor. Samtalsämnen är segling, fiskelycka och nästa order.

Jonas Lindblom

Försäljning, Stockholm

Gillar arkitektur och design med tonvikt på hightech. Fritidsintresse är sommarstugan i skärgården samt långfärdsskridsko på vintern.

Mikael Ljungqvist

Försäljning, västra Sverige

Teknik- och sportintresserad Göteborgare. Står gärna på snowboarden. Ofta långlopp med sambon, tvåbarnsmamma i oljebranschen. Stockholm Ultra Marathon, Lidingöloppet och Vasaloppet på meritlistan. Uppväxt i Jönköping. Studier i IT, nätverksteknik, Business Management. Ett glas rödvin med ost förgyller veckosluten.

Rasmus Persson

Kreativ och mångsidig med stort intresse för hur ljuset påverkar hälsa och prestation. Fritiden ägnas åt vänner och träning. Hellre äventyrsresa till Borneos djungler än charter. Slukar välgjord film och musik och läser just nu Sapiens, mänsklighetens korta historik.

Johny Sjögren

Försäljning, teknisk support

Mångårig medarbetare, glad och god med sociala talanger och med kompetens inom el- och ljusteknik som kända meriter. Husvagn ger avkoppling i Tylösand och i Sälen liksom en välskött Harley Davidson på 1500 ccm med hustrun Kristina på bönpallen.

Mattias Sjövik

Mattias Sjövik

Försäljning/utomhusbelysning Distrikt Norrland (med Umeå som bas)

Inbiten norrlänning uppväxt och bosatt i Umeå. Installationselektriker i unga år, sedan säljare i branschen. Fritiden i skog och natur med Golden Retrievern Simba. Snickrar gärna i stugan vid havet. Gillar flugfiske trots dålig framgång, bättre går jakt på älg och småvilt. Och det är skotern ski-doo som gäller!

 

Skriv och tryck Enter för att söka