Annell Ljus + Form utvecklar och marknadsför sedan 1962 armaturer och ljussystem för professionell belysning inomhus och utomhus.

Annell står för ljuskvalitet, kompetens och engagemang. I samarbete med arkitekter, ljusplanerare och eltekniker deltar vi i utformningen av ljusmiljöer för arbete och fritid samt för god ljusarkitektur. Dagens ägare tillhör tredje generationen av en familj som arbetat inom svensk belysning i över 100 år.

Under begreppet Stad och Trafik medverkar vi i utvecklingen av urbana utomhusmiljöer.

Annells produktprogram består i huvudsak av utvalda armaturer och ljussystem från ett flertal ledande producenter i Europa kompletterat med egen, projektanpassad produktutveckling. I det dagliga samarbetet med välkända utländska ljusföretag säkerställer vi en kompetent design- och tekniknivå.

I oktober 2018 flyttade vi huvudkontor och ljusstudio till Alviks Strand, Gustavslundsvägen 131. I Göteborg, Malmö, Umeå och Habo finns lokal säljverksamhet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Annells Ljusa sidor för att hålla dig uppdaterad om större branchhändelser och utveckling inom LED. Vi arrangerar även seminarier om ljus och belysning med ny teknik i flera städer. Seminarierna leds av externa specialister inom olika områden. Du kan följa allt som händer på Annell på vår Facebook-sida, Instagram #annelljus, LinkedIn och få inspiration på Pinterest och YouTube.

Välkommen till Annell. Fråga oss gärna till råds.

 

 

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →