Annell Ljus + Form utvecklar och marknadsför sedan 1962 armaturer och ljussystem för professionell belysning inomhus och utomhus.

Annell står för ljuskvalitet, kompetens och engagemang. I samarbete med arkitekter, ljusplanerare och eltekniker deltar vi i utformningen av ljusmiljöer för arbete och fritid samt för god ljusarkitektur. Annell ägs av ljusdesigner Jim Collin och bröderna Staffan, Tomas och Jonas Annell som tillhör tredje generationen av en familj som arbetat inom svensk belysning i över 100 år.

Under begreppet Stad och Trafik medverkar vi i utvecklingen av urbana utomhusmiljöer.

Annells produktprogram består i huvudsak av utvalda armaturer och ljussystem från ett flertal ledande producenter i Europa kompletterat med egen, projektanpassad produktutveckling. I det dagliga samarbetet med välkända utländska ljusföretag säkerställer vi en kompetent design- och tekniknivå.

Annell har huvudkontor och ljusstudio vid Alviks Strand, Gustavslundsvägen 131 i Stockholm. I Lund finns en kontorsfilial på adress Åkergränden 7. I Göteborg finns från april 2022 ett showroom på Stampgatan 8, alldeles intill Centralstationen och i Umeå finns lokal säljrepresentation.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Annells Ljusa sidor för att hålla dig uppdaterad om större evenemang inom belysningsbranschen och utveckling inom LED. Vi arrangerar även seminarier och webbinarier om ljus och belysning med ny teknik under namnet Ljusakademien®. Externa specialister inom olika områden bjuds in att delta. Du kan följa vad som händer på Annell på vår Facebook-sida, Instagram #annelljus, LinkedIn och få inspiration på Pinterest och YouTube.

Välkommen till Annell. Fråga oss gärna till råds.

 

 

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →