Lediga tjänster

MARKNADSKOMMUNIKATÖR

Vi söker en engagerad, mångsidig och kreativ Marknadskommunikatör med passion för estetik och förmåga att skapa engagerande och effektivt innehåll. I rollen kommer du ha en nyckelposition där du ansvarar för att leda och utveckla vår närvaro samt skapa överlägsna digitala användarupplevelser.

Kvalifikationer

  • Estetiskt Öga: Visuell skicklighet och öga för detaljer som förhöjer estetiken i allt skapat innehåll.
  • Content Creator – Grafiskt och Copy: Erfarenhet av att skapa både grafiskt och textbaserat innehåll som tilltalar och engagerar målgruppen.
  • Övergripande Marknadsföringskunskaper: God förståelse för marknadsföringsstrategier och förmåga att implementera dem i skapandet av innehåll.
  • Nyhetsbrev: Erfarenhet av att ta fram och distribuera relevant innehåll i digitala nyhetsbrev.
  • Projektledning: Erfarenhet av att driva och hantera marknadsföringsprojekt från koncept till leverans.
  • Web Administratör: Färdigheter i att administrera och uppdatera webbinnehåll.
  • Självgående: Proaktiv och kapabel att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
  • SoMe – Mentor: Kunskap inom sociala medier och erfarenhet av att leda och stötta andra.

Vi tror dessutom att det är extra fördelaktigt om du har analytiska färdigheter och förståelse för SEO. Erfarenhet av att stödja säljavdelningen genom att skapa relevant säljmaterial och koordinera olika evenemang, från produktlanseringar till branschmässor, är ytterligare en fördel. Din nyfikenhet på nya teknologier, särskilt inom områden som AI, skulle vara en extra bonus, och det finns goda möjligheter att ytterligare utveckla detta i rollen. Slutligen, om du har förmågan att se och förstå övergripande strategier för att uppnå mål, är detta definitivt en styrka som vi värderar. Att arbeta i linje med vår övergripande affärsstrategi kommer att vara en nyckelfaktor i din roll som Marknadskommunikatör.

Tjänsten har sin huvudsakliga utgångspunkt på vårt huvudkontor i Alvik, Stockholm, men det finns även möjligheter till arbete hemifrån vid behov. Jonas Annell, VD, kommer att vara din närmsta chef.

Är du redo för en spännande utmaning och känner att profilen vi söker stämmer in på dig, ser vi fram emot din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev till rekrytering@annell.se

 

 

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →