Integritetspolicy

Integritetspolicy för Annell Ljus och Form AB – Hur Annell hanterar dina personuppgifter enligt GDPR

Våra kunders integritet är väldigt viktig för oss, och vi är fast beslutna att skydda den. Denna policy förklarar vad vi gör med dina personliga data. Hur samlas personuppgifter in?

Annell Ljus och Form AB är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnar till oss när du:

• Efterfrågar information om våra produkter och tjänster via kundtjänst, email eller webbsida.

• Köper Annells produkter och tjänster.

• Registrerar dig för ett av Annells ljusseminarier eller kundevent.

• Registrerar dig som prenumerant av vårt nyhetsbrev Annells Ljusa Sidor.

• Följer oss eller interagerar med oss på LinkedIn, Facebook, Instagram eller Pinterest. Hur använder vi dina uppgifter? Och vilka rättigheter har du? Uppgifterna behandlas av oss för att kunna hantera din order, offertförfrågan eller information som du har önskat från oss. Vi använder dem även för att administrera våra utskick samt i marknadsföringssyfte om du anmält dig till framtida nyhetsbrev. Annell lämnar ej ut personuppgifter, e-postadresser eller annan kundinformation till tredje part annat än de som nämns i andra punkten nedan.

• Vi lagrar ditt namn, befattning, adress, e-post, telefon och organisationsnummer vid köp.

• Vi lämnar ut din adress till tredje part vid orderleverans (Postnord, DHL, Schenker etc), epostverktyget (GetANewsletter) samt betaltjänst- och fakturasystem. I övrigt gäller de inställningar du har gjort för dina personuppgifter när du interagerar med oss i sociala medier. Annell har idag konton hos LinkedIn, Facebook, Instagram och Pinterest.

• Du har när som helst rätt att raderas ur systemen (med vissa begränsningar, som bokföringslagen).

• Vi lagrar dina uppgifter vid köp i 7 år i enlighet med bokföringslagen.

• Du har rätt att klaga till berörd tillsynsmyndighet.

• Du har rätt att få reda på varifrån informationen har kommit, om du inte har registrerat den själv.

• I nyhetsbrev kan vi skicka erbjudanden som är anpassade efter din data hos oss och att du då har rätt att få veta vad vi baserar våra erbjudanden till dig på för lagrad information.

• I kampanjer via sociala medier använder vi de verktyg som finns för marknadsförare, där uppgifterna baseras på information du har gett ditt samtycke till att dela kanal. Du har rätt att få ett i respektive utdrag av all information som vi har om dina uppgifter hos oss.

Genom att samtycka till att vi använder cookies på vår hemsida* i enlighet med villkoren i denna policy tillåter du oss att använda cookies när du besöker vår hemsida.

Har du fler frågor kring hur Annell hanterar dina personuppgifter enligt GDPR, eller vill radera dina uppgifter kontakta info@annell.se.
Stockholm januari, 2023

Jonas Annell, VD

Vi förbehåller oss rätten att ändra i denna Annell Ljus och Form AB integritets policy. Senaste version finns tillgänglig på www.annell.se.

Integritetspolicy (pdf)

*applikation är under rekonstruktion januari 2023

 

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →