Italo-AEC
Italo-1-London-1280-720-2
xLONON_2.jpg.pagespeed.ic.jUKJGsFhDd@2x
Rödbrön 2
Sandöbron-Italo-1280-720

AEC

Stad och Trafik är Annells affärsområde för utbildning, planering och leveranser av LED-belysning för gator, vägar, parker, broar, tunnlar, bangårdar och hamnar. Vår viktigaste samarbetspartner inom området är AEC i Toscana, ett italienskt familjeföretag med avancerad utveckling och produktion av LED-armaturer. Företaget grundades 1957, i dag är det verksamt i 40 länder. AEC satsar på hög ljuskvalitet, visuell komfort, energieffektivisering och hållbarhet.

En speciell optik anpassas efter kundbehov och kan maximera ljusets effektivitet. Omgivningens färger återges på ett naturligare sätt än vid traditionell utomhusbelysning. Produktdesignen, optisk, mekanisk, elektronisk och estetisk, når hög nivå. En högmodern produktionsanläggning kompletteras av laboratorier för fotometri och radiometri samt ett certifierat laboratorium för säkerhets- och strålningstester.

I Sverige ökar AEC i städer och på motorvägar. Utvecklingen av infrastrukturens belysning har tilltagit snabbt. Det livskraftiga LED-ljuset visar sig mycket miljövänligt genom kraftigt reducerad elanvändning och giftfria ljuskällor. Ljusets kvalitet och livslängd har förbättrats på flera plan samtidigt som kostnader för energi och underhåll har sänkts.

AEC har valt Annell som sin svenska representant.

 

www.aecilluminazione.com/

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →