Bega Outdoor
Orangeriegarten_Stift-Melk_05_33053-16-9
Mainzer-Tor-Miltenberg_05_33053-16-9-webb
Göteborg-showroom-Bega-mfl-1920-1080
Studio-Line-P10-miljö
Studio-line-bildspel-1920-1080
Studio-Line-översikt

BEGA

Annell representerar det välkända tyska ljusföretaget BEGA. Sedan 1 juli 2023 inkluderar partnerskapet både BEGA OUTDOOR och BEGA INDOOR. Tysk armaturproduktion av högsta klass och genomgående kvalitetstänk i materialval, design och teknisk funktion.

BEGA är välkänt för sin kvalitet och är etablerat på ett trettiotal marknader i flera världsdelar.”Das gute Licht”  står för modern tysk armaturproduktion av högsta klass i kombination med ett äkta glasbruk med munblåst belysningsglas. Tidlös och stram design med omsorgsfull ljusbehandling.

I designprocessen integrerar BEGA senaste ljus- och elteknik. Företaget har höga ambitioner för produktutveckling och produktion och där ingår samtliga delmoment som en konsekvent framstående formgivning, konstruktion, produktion, förpackning, kvalitetskontroll och funktion.

Flera utvecklade skyddstekniker för Outdoor-sortimentet har utvecklats i syfte att ge armaturerna imponerande långa livslängder och hållbarhet. Bland annat BEGA Thermal Management®  och BEGA Ultimate Driver® som samverkar för att skydda temperaturkänsliga komponenter. Ett annat exempel är BEGA Vortex Optics® som är reflektorer som optimerar ljusflödet, vilket med en genial design balanserar hög effektivitet med överlägsen optisk kontroll och minimerad bländning och skuggbildning.

I inomhus-sortimentet finns serien Studio Line som är ett sammanhållet armaturkoncept med väggarmaturer, takarmaturer, infällda och pendlade varianter för många applikationsområden. Se mer inspiration här.

För att sammanfatta har BEGA ett heltäckande belysningsprogram med professionella armaturer, ljussystem och ljuslösningar av bästa kvalitet.  BEGA är med andra ord ”The top of the line”.

www.bega.com/sv-se/

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →