SATTLER_Gioco_Combination_Champagnegold_Photo_Andreas_Koerner

Gioco

"Det gyllene snittet"

sattler-avveni-office
shiresthlmoffice011
sattler

Circolo Inverse

"Light in new dimensions"

Tris

Circolo Tris

"Svävande ringar av ljus"

Men-at-work

Men at work - se videos från tillverkningen

Montering, Pulverlackering och Polering

Sattler

”Light in new dimensions” är familjen Sattlers motto, ett designorienterat nischföretag i Tyskland med ett helt program iögonfallande armaturer.

Generation nummer två leder ett livskraftigt och talangfullt designteam medan tredje generationen bygger vidare på en synnerligen komplex utveckling inom armatur-, produktions- och LED-teknik. Bägge processerna är flexibla och kundinriktade genom nära kontakt med kundsidans arkitekter och ljusdesigners i flera länder.

Det breda och eleganta katalogsortimentet präglas av cirkulära armaturformer med en eller flera tunna ringar i olika material med valfri ytbehandling, några upp till två meters diameter eller mer. Inte enbart fantasifullt och dekorativt utan dessutom med en ljusbehandling som kräver noga anpassad LED-och elteknik. Den färdiga armaturen blir aldrig bättre än summan av varje ingående komponent och smådetalj.

Ett viktigt inslag i armaturernas konstruktion är effektiv värmeavledning då lysdioder får sämre egenskaper ju varmare omgivningen är. Optiken som skall optimera det goda LED-ljuset är naturligtvis viktig men även akustisk påverkan ingår i kravlistan. Ytförädling är en ytterst viktig procedur där aluminium och mässing anodiseras eller pulverlackeras. Inslag av patina i form av oxidbeläggning eller också polering av brons eller mässing är vanliga inslag i armaturernas anpassning till kundens önskemål.

Annell blev Sattlers svenska representant och samarbetspartner i januari 2014.

www.sattler-lighting.com/

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →