Ljuset i skolan

Utvalda armaturer för skolor och utbildningsmiljö. I foldern visas exempel på olika armaturval, ljusstyrning och gällande rekommendationer för klassrum och korridorer. Uppdatera ljuskvalitet, flexibilitet och välbefinnande i skolmiljö på ett hållbart sätt.

Annell Highlights 2017-18

Annell Highlights 2017/18 är ett handplockat urval av våra mest aktuella nyheter som vi vill att du som ljusplanerare och ljusdesigner känner till. Vi hjälper dig gärna att navigera bland det digra urvalet armaturer i vår produktportfölj. Rådgör med oss gällande din ljusstyrning.

Byggnadsnära Ljus

Här presenterar vi ett urval funktionella armaturer för kompletterande ljus i byggnadsnära miljöer. Fasader, entréer, trappor, gångar och stråk.

Annell Showcase 2017

Utvalda armaturer i rätt miljö. I den här foldern ger några råd att tänka på för en balanserad, funktionell och gestaltande ljusmiljö på kontoret, i korridoren och i lounge-området. I foldern hittar du några utvalda armaturer som vi på Annell kan rekommendera.

Våra vanligaste ljuskällor (2014)

AEC Italo

Broschyr från AEC som presenterar den tekniska armaturfamiljen Italo för vägar, parker och torg. 20 sidor.

Aldabra Exteriör

Italiensk armaturtillverkare med toppmodern teknik, material och estetiska lösningar. Aldabra kombinerar schweizisk precision med italiensk design och all tillverkning sker i Europa. Armaturer för exteriör användning presenteras i den här katalogen (416 sidor).

Aldabra Interiör

Italiensk armaturtillverkare med toppmodern teknik, material och estetiska lösningar. Aldabra kombinerar schweizisk precision med italiensk design och all tillverkning sker i Europa. Produkter för interiör användning presenteras i den här katalogen (336 sidor).

BEGA indoor 2018-19

En elegant och pedagogisk huvudkatalog för BEGAs Indoor sortiment. Kvalitetscertifierade inomhusarmaturer med LED och många i hög IP-klass för t.ex. badrumsmiljöer. (334 sidor).

BEGA Studio Line

En serie nya LED-armaturer med effektiva LED och design utförd i genuint kvalitetshantverk. Armaturerna passar överallt där du vill skapa en stilfull atmosfär med höga krav på ljuskvalitet. Sammetssvart eller vit yttre metall med invändig kontrast i varm koppar- eller mässingston alternativt aluminiumfärg. Engelsk text, 44 sidor.

Castaldi 2018

Från Italien kommer designad spetsteknik för belysning och armaturer av högsta klass. För inomhus- och utomhusmiljöer. 380 sidor på engelska och italienska.

Castaldi News 2018

Nyheter som visas på Light + Building i Frankfurt den 18-23 mars. Från Italien kommer designad spetsteknik för belysning och armaturer av högsta klass. För inomhus- och utomhusmiljöer.

Dark 2019

Book of Darlings, en kreativ och pedagogisk explosion i färg och form. Varje modell redovisas med tydliga symboler och med en QR-kod som kan scannas för länkning till mer inspiration. 376 sidor.

LTS katalog

LTS nya katalog har ett ljustekniskt brett och väl genomtänkt armaturprogram som kan underlätta för inredare och ljusplanerare inom offentliga och professionella inomhusmiljöer. Hög kvalitetsnivå. 307 sidor.

Rotaliana News17

Rotaliana är ett italienskt varumärke med spännande produkter för det lilla extra i rummet. Armaturerna har en stark identitet; de är estetiskt tilltalande, funktionella och moderna. Låt dig inspireras av detta urval nyheter ur den större produktkatalogen. 68 sidor.

Sattler News 2018

”Light in new dimensions” är familjen Sattlers motto, ett designorienterat nischföretag i Tyskland med ett helt program iögonfallande armaturer. Här är 64 sidor inspirerande nyheter 2018.

Sattler. Light in new dimensions 1

Exklusiva pendlade ringar i varierande storlekar och utföranden. Med LED. Även speciallösningar upp till 7m i diameter. Katalog 2018 / 2019 med 116 inspirerande sidor.

Sattler Favo

FAVO kan bli din favo när du vill kunna förändra ljusmiljön i ett rum. Precis som en molekylär struktur tillåter FAVO helt nya belysningsmetoder. Här är en inspirationsbroschyr på 29 sidor som visar dig hur FAVO fungerar.

Sattler. Light in new dimensions 2

Tunna, exklusiva pendlade ringar i olika storlekar och utföranden. Med LED. Ny katalog 2018 / 2019 med 120 inspirerande sidor.

Sattler – Avveni

Avveni är en unik, flexibel och enkel armatur som kan användas med stor frihet och kreativitet i skapandeprocessen. För allmänljus och accentljus. LED-moduler och linssystem från Soraa för bästa ljuskvalitet. Läs mer uppdaterad broschyr 2018 / 2019, 114 sidor.

Sattler selection line

Sattler selection line: utvalda högkvalitativa armaturer med LED i tidlös design. (48 sidor)

Wever Ducré 2019

Interaktiv katalog “From Belgium with love” 2019. För Wever & Ducré Lighting handlar ljuset om passion och värme, om vårt välbefinnande i hemmet, i loungen, matsalen, korridoren och sovrummen. Här hittar du armaturer för restaurangen och hotellet inomhus eller från vägg, tak och mark utomhus. Ladda ner katalogen som pdf (90,5 MB).

Beställningsformulär

Våra kataloger är såklart kostnadsfria och vi skickar dem så snart vi kan, vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Orderlista

    Skriv och tryck Enter för att söka

    Produktsök →