Ljus för lärande 2021

I den här idébroschyren presenterar vi Annells tankar kring god ljusmiljö i skolor och bra belysningsarmaturer för att skapa detta.

BEGA outdoor 2023

Huvudkatalog för BEGAs utomhussortiment - katalog #36. Armaturerna är designade och behandlade för att klara lång livslängd under svåra påfrestningar. Interaktiv inspirerande katalog. (506 sidor).

BEGA indoor 2022-23

Huvudkatalog för BEGAs inomhussortiment. Kvalitetscertifierade designarmaturer med LED och många i hög IP-klass för t.ex. badrumsmiljöer. Interaktiv inspirerande katalog. (268 sidor).

Sattler. Light in new dimensions 2 2020-21

Tunna, exklusiva pendlade ringar i olika storlekar och utföranden. Med LED. Ny katalog 2018 / 2019 med 120 inspirerande sidor.

Sattler Essentials 2020

Sattler Essentials 2020-2021

Sattler Favo

FAVO kan bli din favo när du vill kunna förändra ljusmiljön i ett rum. Precis som en molekylär struktur tillåter FAVO helt nya belysningsmetoder. Här är en inspirationsbroschyr på 29 sidor som visar dig hur FAVO fungerar.

Trilux E-Line Next

E-Line Next är ett flexibelt ljussystem för snabb och enkel installation. Optimerad produktionskedja ger högsta kostnadseffektivitet, lågt underhåll och minsta möjliga miljöpåverkan. 98 sidor, engelska.

Trilux belysning för kontor

Översiktskatalog över belysning för kontorsmiljöer. "Morgondagens ljus för dagens kontor", 88 sidor, engelska.

Trilux Industri

Belysning för industri. Mer än bara ljus. Broschyr 76 sidor, engelska.

Wever & Ducré

“From Belgium with love” är en självklar slogan för ett belgiskt belysningsföretag som enkelt kallas för W&D. Interaktiv katalog med 756 sidor inspiration.

AEC huvudkatalog 3

LED-belysning för gator, vägar, parker, broar, tunnlar, bangårdar och hamnar. Italienska AECs produktdesign, optisk, mekanisk, elektronisk och estetisk, når hög nivå. 437 sidor, engelska.

AEC ALO Sport

ALO Sport är en strålkastare för belysning av sportarenor, idrottshallar och stora ytor.

AEC ALO Wide Area

ALO Wide Area är en strålkastare för belysning av stora ytor såsom industriområden, hamnar, trafikplatser m.m.

AEC Arya

Arya är en ny modell i välkänt och omtyckt formspråk. Det är en park- och gång/cykelvägarmatur med teknikinnehåll av modernaste snitt. Symmetrisk eller asymmetrisk optik för att klara krävande belysningsuppgifter. Arya broschyr 21 sidor, engelska.

AEC Italo

Broschyr från AEC som presenterar den tekniska armaturfamiljen Italo för vägar, parker och torg. 34 sidor.

AEC I-Tron

I-Tron 1 och I-Tron Zero teknisk gatuarmatur i modernt snitt med avancerad LED-teknologi. Armaturhus i pressgjuten aluminium och som avskärmning plant säkerhetsglas. I-Tron-familjen har ett mycket fördelaktigt pris/prestandaförhållande vilket ger kort paybacktid. Engelsk broschyr, 17 sidor.

AEC Story

Story är en park- och gång/cykelvägarmatur med avancerat teknikinnehåll. Armaturen kan utrustas med två olika typer av ljusteknik. Produktbroschyr, 22 sidor, engelska.

Comlight-Annell

Våra vanligaste ljuskällor (2014)

Beställningsformulär

Våra kataloger är såklart kostnadsfria och vi skickar dem så snart vi kan, vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Orderlista

    Skriv och tryck Enter för att söka

    Produktsök →