Ljuset i skolan

En stimulerande och hälsosam skolmiljö är viktigt för skolresultatet har forskare konstaterat. I Sverige är Energimyndigheten engagerad i frågan och man ser att god belysning, aktivitet och sömn är viktiga faktorer. Annell bidrar med en översiktlig folder med belysningsförslag för olika områden.

Trilux by Annell

Ett urval av Trilux armaturer i en översiktlig folder som i tryckt version är utformad som ett "altarskåp". 8 sidor, svenska.

BEGA indoor 2020-21

En elegant och pedagogisk huvudkatalog för BEGAs Indoor sortiment. Kvalitetscertifierade inomhusarmaturer med LED och många i hög IP-klass för t.ex. badrumsmiljöer. Interaktiv katalog. (346 sidor).

Sattler. Light in new dimensions 2 2020-21

Tunna, exklusiva pendlade ringar i olika storlekar och utföranden. Med LED. Ny katalog 2018 / 2019 med 120 inspirerande sidor.

Sattler Essentials 2020

Sattler Essentials 2020-2021

BEGA Studio Line 2019

En serie nya LED-armaturer med effektiva LED och design utförd i genuint kvalitetshantverk. Armaturerna passar överallt där du vill skapa en stilfull atmosfär med höga krav på ljuskvalitet. Sammetssvart eller vit yttre metall med invändig kontrast i varm koppar- eller mässingston alternativt aluminiumfärg. Engelsk text, 52 sidor.

Trilux 2019-2020

Trilux är ett ljuskompetent och innovativt storföretag med resurser för egen forskning, det fjärde i storlek inom belysning i Europa. Trilux ligger långt framme när det gäller smarta och energieffektiva ljussystem. Interaktiv katalog, engelska.

Trilux belysning för kontor

Översiktskatalog över belysning för kontorsmiljöer. "Morgondagens ljus för dagens kontor", 88 sidor, engelska.

Trilux E-Line

E-Line är ett flexibelt ljussystem för snabb och enkel installation. Optimerad produktionskedja ger högsta kostnadseffektivitet, lågt underhåll och minsta möjliga miljöpåverkan. 84 sidor, engelska.

Trilux Industri

Belysning för industri. Mer än bara ljus. Broschyr 76 sidor, engelska.

AEC huvudkatalog 3

LED-belysning för gator, vägar, parker, broar, tunnlar, bangårdar och hamnar. Italienska AECs produktdesign, optisk, mekanisk, elektronisk och estetisk, når hög nivå. 437 sidor, engelska.

AEC I-Tron

I-Tron 1 och I-Tron Zero teknisk gatuarmatur i modernt snitt med avancerad LED-teknologi. Armaturhus i pressgjuten aluminium och som avskärmning plant säkerhetsglas. I-Tron-familjen har ett mycket fördelaktigt pris/prestandaförhållande vilket ger kort paybacktid. Engelsk broschyr, 17 sidor.

AEC Arya

Arya är en ny modell i välkänt och omtyckt formspråk. Det är en park- och gång/cykelvägarmatur med teknikinnehåll av modernaste snitt. Symmetrisk eller asymmetrisk optik för att klara krävande belysningsuppgifter. Arya broschyr 21 sidor, engelska.

AEC Italo

Broschyr från AEC som presenterar den tekniska armaturfamiljen Italo för vägar, parker och torg. 34 sidor.

AEC Story

Story är en park- och gång/cykelvägarmatur med avancerat teknikinnehåll. Armaturen kan utrustas med två olika typer av ljusteknik. Produktbroschyr, 22 sidor, engelska.

Comlight-Annell

Sattler Favo

FAVO kan bli din favo när du vill kunna förändra ljusmiljön i ett rum. Precis som en molekylär struktur tillåter FAVO helt nya belysningsmetoder. Här är en inspirationsbroschyr på 29 sidor som visar dig hur FAVO fungerar.

Sattler – Avveni

Avveni är en unik, flexibel och enkel armatur som kan användas med stor frihet och kreativitet i skapandeprocessen. För allmänljus och accentljus. LED-moduler och linssystem från Soraa för bästa ljuskvalitet. Läs mer uppdaterad broschyr 2018 / 2019, 114 sidor.

Wever Ducré 2020

Interaktiv katalog “From Belgium with love” 2020. För Wever & Ducré Lighting handlar ljuset om passion och värme, om vårt välbefinnande i hemmet, i loungen, matsalen, korridoren och sovrummen. Här hittar du armaturer för restaurangen och hotellet inomhus eller från vägg, tak och mark utomhus. Ladda ner katalogen som pdf (238 MB).

Våra vanligaste ljuskällor (2014)

Beställningsformulär

Våra kataloger är såklart kostnadsfria och vi skickar dem så snart vi kan, vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Orderlista

    Skriv och tryck Enter för att söka

    Produktsök →