map
  • Huvudkontor / Showroom
  • Tulegatan 15
  • 113 53 Stockholm
  • Godsmottagning / Lager
  • Domnarvsgatan 29
  • Lunda Industriområde
  • Öppettider
  • 08.00 – 16.30
  • 12.00 - 13.00
Jonas Annell

Jonas Annell

Försäljningschef och affärsområdeschef Stad och Trafik

Leder vårt säljteam och affärsområdet Stad och Trafik. Efter att de tre små barnen hemma fått mat och kärlek så upptas fritiden mestadels av segling med en Dehler 29:a eller en tur i den svarta pisten, beroende på säsong. Jonas lystrar även till smeknamnet Bobo.

Staffan Annell

Delägare, ansvarig för ljus och ljusplanering

Jobbar för det mesta. Ljusfilosof med fixa ideér om kvalitet och kundservice. Litteratur och musik hör till de livets glädjeämnen som knappt hinns med.

Tomas Annell

VD och marknadschef

Född in i ljusets värld. Jagar spännande agenturer och njuter av god ljusdesign och kvalitet, konst, musik och gärna ibland ett glas Brunello.

Jenny Axén

Gruppansvarig kundsupport

Kundserviceansvarig med bakgrund från försäljning inom elektronikföretag. Alltid glad och tålmodig och är en flitig besökare på SATS. Övrig fritid fylls med aktiviteter med de två barnen, vänner, långpromenader och god mat, gärna något från det italienska köket.

Gunilla Bystedt

Inköp, leveransservice, export

En tjej med positiv livssyn och nära till skratt som har en blandad bakgrund inom hotell/restaurang och optik. Med 2st småbarn, radhus och stugor i Öregrund och Bygdsiljum rusar fritiden iväg. God mat och dryck i goda vänners lag, djur och natur är andra trevliga inslag i livet.

Mats Delin

Försäljning, södra Sverige

Välkänd Malmöprofil inom belysning som på fritiden sliter med workout och bergiga vandringsleder

Maarten De Pourcq

Teknisk support, ljusberäkningar

Maarten är ingenjör, uppväxt och utbildad i Belgien. Konstnärlig utbildning från Konsthögskola blev bakgrund till ljusbranschen med produktionsledande befattning hos armaturproducenten Modular. Den före detta elit-sprintern ägnar numera fritiden åt familj och husrenovering på Värmdö.

D.J. Edison

Controller

Edison är marknadsavdelningens "controller" och har koll på allt som passerar. Egen, jag? Visst, precis som vilken Perro de agua español som helst.

Lotta Gér Eklöf

Innesäljare, kundsupport, order

Social och aktiv sportprofil. Meriter från fotboll i Djurgården och Bromsten samt bandy på is i stadslaget. Bor i Hässelby med man och två döttrar, en utflugen. Administration och ekonomi präglar karriären. Ogillar lögner. Älskar sol och värme, Salsa, Bossa Nova, Bruce Springsteen, kyckling och ungersk mat.

Geoff Eldestrand

Projektsupport

Uppväxt I engelska Midlands med universitetsexamen i fritidsvetenskap. Till Sverige med en Land Rover-kampanj. Fem år hos svenska Philips Lighting. Bor vid Nackareservatet, springer ofta en mil med hustrun Anna. Övrig hobby är basketträning med äldsta sonen Noah 7 år. Kamera och foto lockar.

Marre Ekström

(tidigare Larsson)

Försäljning, region Stockholm - Uppsala

Marre är en Stockholmsflicka från Aspudden. I flera år har hon jobbat med belysning och innan dess med hälsa och hälsofrågor. Fritiden med familj tillbringas ofta på Eknö och Vindö i Stockholms skärgård. Både yoga och Black Sabbath är viktig avkoppling, den senare med starkt inspiration från två söner i övre tonåren.

Rickard Eremar

Försäljning, teknisk support

Glad och serviceinriktad el-och ljustekniker/säljare. Kom tidigt in i yrket och har lång erfarenhet från elmontage och belysning, KNX, solenergi m.m. Garanterar gott humör vardagar från kl. 07.00. Gillar tranbärsjuice och rödvin. Största intressen är lilla familjen, ishockey och Djurgården. Idol är Henrik Lundqvist i New York.

Sofi Fröberg Andersson

Marknad, kommunikation

She was a fast machine
She kept her motor clean
She was the best damn woman I had ever seen..

Man och tre barn förgyller livet, liksom resor, trädgård, inredning och annat pyssel.

Snäll, glad och tacksam.

Per Hedberg

Stad och Trafik, försäljning västra Sverige

Tekniksäljare och erfaren branschprofil med glimt ögat. Västgöte som fortfarande bor i Habo där han föddes. Provspelade som tonårig vänsterytter för Elfsborg. Golfhandicap 10. Favoriter är Messi & Co i Barcelona men allra mest familjen med tvåårige dottersonen Diezel i fokus.

Beatrice Hultberg

Reception, ekonomi

Södertjej uppväxt i Fruängen, nu etablerad intill Medborgarplatsen med man och korthårig Chihuahua. Tidigare positiva erfarenheter från receptionsjobb och flerårig baristakarriär i stora Hamngatsgallerian där kaffekunnande står högt i kurs.

Magnus Igelström

Stad och Trafik: innesäljare, kundsupport, order

Naturvän och jägare med hagelbock som bor invid storskogen sydväst om stan. Sambo, styrketräning och golf är huvudintressen. Ogillar oklarheter, föredrar raka besked.

Roland Jonsson

Stad och Trafik, försäljning och ljusprojektering

Infödd Stockholmare med ljus i olika miljöer som det stora intresset. På sommarhalvåret ägnas fritiden åt sommarhuset och försök att förbättra golfspelet. På vintern är skidåkning i all tänkbar terräng den stora grejen. Familjen, fru och två vuxna barn, utgör bästa tänkbara stöd.

Ingela Kempe

Tjänstledig

Försäljning region Stockholm

En glad och målmedveten tjej med känsla för service. Viljan att lära sig nya saker leder till många intressen, så som triathlon, golf, längdskidor, utförsåkning och ridning. Familjen med två barn tillbringar gärna tid i fritidshuset i Dalarna. Sjunger gärna på bröllop när hon hinner.

Åsa Klintemar

Ekonomichef

Tidigare redovisningschef och ekonomichef hos WSP som även arbetat med att implementera ekonomisystem. Matlagning och att läsa recept är ett stort fritidsintresse, liksom tennis och styrketräning.

Pierre Liard

Försäljning, Stockholm och Mellansverige

Social och pratglad, gillar att träffa glada människor. Samtalsämnen är segling, fiskelycka och nästa order.

Mikael Ljungqvist

Försäljning, västra Sverige

Teknik- och sportintresserad Göteborgare. Står gärna på snowboarden. Ofta långlopp med sambon, tvåbarnsmamma i oljebranschen. Stockholm Ultra Marathon, Lidingöloppet och Vasaloppet på meritlistan. Uppväxt i Jönköping. Studier i IT, nätverksteknik, Business Management. Ett glas rödvin med ost förgyller veckosluten.

Jonas Lindblom

Försäljning, Stockholm

Gillar arkitektur och design med tonvikt på hightech. Fritidsintresse är sommarstugan i skärgården samt långfärdsskridsko på vintern.

Johny Sjögren

Försäljning, teknisk support

Mångårig medarbetare, glad och god med sociala talanger och med kompetens inom el- och ljusteknik som kända meriter. Husvagn ger avkoppling i Tylösand och i Sälen liksom en välskött Harley Davidson på 1500 ccm med hustrun Kristina på bönpallen.

Johan Östlund

Lager och logistik

Smeknamnet efter holländske fotbollspelaren "Krol" skvallrar om intresset som delas med ishockey. Tre barn står allra överst på favoritlistan.

 

Skriv och tryck Enter för att söka