2022-08-22

Italo tar ett rejält kliv framåt

Annells armaturfamilj Italo fortsätter att ta mark på Sveriges gator och vägar med sina unika ljusegenskaper och höga prestanda. Efter flera års utvecklingsarbete lanseras nu en uppdatering som ger ännu bättre ljuskomfort och effektivitet. 

Annells armaturfamilj Italo har nog inte undgått någon som jobbar med belysning på gator och vägar. Italo är ett frekvent inslag i trafikmiljöer över hela Sverige. Framgångsfaktorerna är flera, men oftast nämns ljusegenskaperna med reflektorteknik i stället för linser, underhållsvänligheten och armaturens formspråk. 

 

Den första Italo-armaturen levererades 2013 och sedan dess har armaturen uppdaterats löpande när den aktuella LED-modellen har förbättrats. Nu har det dock blivit dags för en större uppgradering. Efter flera års utvecklingsarbete lanseras nu Italo med en helt ny diodplattform och en omarbetad reflektor. Detta innebär ett rejält kliv i effektivitet! 

 

Tack vare den nya dioden och en ny facetterad reflektor så förbättras dessutom ljuskomforten jämfört med tidigare versioner. Italo 1, Italo 2, Italo 3

 

Kontakta ossgärna för mer info! 

Italo Tar Ett Rejält Kliv Framåt 2

Kontakta oss