Vara Showroom

Hälsa gärna på hos oss på något av våra kontor och showroom. Bättre belysning börjar alltid med meningsfulla samtal. Vi ser fram emot att träffa dig.

Annell Showroom Stockholm

Stockholm ljusstudio och huvudkontor

Annells inspirerande huvudkontor och ljusstudio ligger vid vackra Alviks Strand, Gustavslundsvägen 131 i Stockholm. Här möts du av en atmosfär fylld av kreativitet och innovation, där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa den perfekta miljön för att utforska belysningslösningar och designkoncept. Kom och låt oss tillsammans förvandla dina idéer till verklighet!

Anell Showroom Göteborg

Göteborg showroom

Precis intill centralstationen på adress Stampgatan 8, ligger Annells nya showroom i Göteborg. Det är inte ett traditionellt showroom utan huset och lokalen fungerar som co-working yta och drop down hub för arkitekter och inredare. 

Möt våra showroompartners
Annell Showroom Malmö 1280X584

Malmö showroom

I Annells showroom på Djäknegatan 5 i Malmö, beläget nära kommunikationer i charmiga kvarter, väntar 90m2 av inspirerande miljöer med bra belysning och genomtänkt inredning. Här delar Annell lokalerna med flera andra framstående inredningsföretag, vilket ger dig en unik möjlighet att uppleva en mångfald av stilriktningar och designidéer under samma tak. Tillsammans strävar vi efter att skapa en helhetsupplevelse som stimulerar alla sinnen.

Möt våra showroompartners

Kontakta oss