NK, Stockholm

Sonnos, infällda downlights kompletterar den dekorativa belysningen i NKs uppgraderade entré från Regeringsgatan. Det utskjutande entrétaket och byggnadens inredningskoncept har fått ett lyft som kommer att hålla i många år.

ARMATURER
PROJEKTÅR

2021

I NKs varhus hittar du det senaste inom nästan alla områden av kläder, accessoarer, sportutrustning, heminredning och mat. Uppgraderingen av entréns belysning är nu värdig alla artiklar och service som ryms innanför väggarna.

Gediget inredningskoncept som framträder i god belysning

Interiören av mässing, glas och marmor får extra lyster med hjälp av den nya LED-belysningen.

 

Belysningslösningen med infällda downlights kompletterar de dekorativa ”glödlamporna”. Sonnos RC5 har ett högt ljusflöde, 2000 armaturlumen och semimatt reflektor.

 

IP-klassade armaturer i det utskjutande taket har en speciallackad täckring som matchats med samma armatur inomhus med vita täckringar längre in i byggnaden.

 

I Sonnos-familjen finns ett brett urval av ljusflöden och reflektorer i samma form som kan användas för olika ändamål och behov. Även mer ljusstarka modeller ges omtanke om god synkomfort med hjälp av mycket god avbländning. Sonnos optik ”Convision” gör det möjligt att få en bländfri belysningslösning med bibehållna höga ljusflöden.
Kontakta oss gärna om du har frågor om belysningslösningen.

Samarbetspartners och fakta i korthet

ARMATURER
PROJEKTÅR

2021

ARKITEKT

 Zixa Arkitekter, Strategisk Arkitektur

LJUSPLANERING

Strategisk Arkitektur, IK1 Konsult

ELKONSULT

IK1 Konsult

ELINSTALLATÖR

Blisab Elteknik

BESTÄLLARE

Hufvudstaden, Blisab Elteknik

BYGGHERRE

Stombergs

Kontakta oss