Kontorshotell Entreprenörsgatan, Göteborg

Kontorshotell Entreprenörsgatan har tio lokaler i centrala Göteborg med trivsam inredning och belysning. Här har belysningen planerats för god arbetsmiljö och flexibilitet med spotlight NOOX och linjärt ljus ILO RAW.

ARMATURER
PROJEKTÅR

2023

Kontorshotell Entreprenörsgatan har tio lokaler i centrala Göteborg med trivsam inredning och belysning. På nyöppnade Entreprenörsgatan Coworking på St Eriksgatan 6 finns 65 privata kontorsrum och mötesrum för konferenser. Här har belysningen planerats för god arbetsmiljö och flexibilitet med spotlight NOOX och linjärt ljus ILO RAW.

 

Contornio har utvecklat kontorshotell Entreprenörsgatan efter visionen om att skapa mötesplatser för företag som vill nätverka och inspireras av varandra. De erbjuder genomtänkta trivsamma arbetsmiljöer med god belysning som kan anpassas flexibelt efter olika verksamheter.

Kontorshotell behöver flexibla ljuslösningar

På St Eriksgatan 6 har belysningskonceptet tagits fram av Simmons Ljusstudio och WSP Ljusdesign i samarbete. Belysningslösningen att använda spotlights för skena, där ljuset både kan riktas om och flyttas runt efter behov, blev ett perfekt val. Mer än 400 svarta spotlight NOOX från Annell skapar atmosfär och ger allmänljus i kontorshotellets olika rum. Kompletterad med pendlad belysning och arbetsljus från ILO ljuslinjer blir ljusmiljön en viktig del av den trivsamma arbetsmiljö som erbjuds.

 

De pendlade ILO- armaturerna, ILO PDI, med en andel indirekt ljus och i ytfinish RAW, obehandlat aluminium, lyfter och kompletterar undertak som har synlig ventilation liksom avskalade tegelväggar. Ljuset är väl avbländat varmvitt 3000K med mikroprisma-optik i ljuset nedåt. Både NOOX spotlights   med medium spridningsvinkel 35° och ILO-armaturerna har ljustyrning via DALI.

Samarbetspartners och fakta i korthet

ARMATURER
PROJEKTÅR

2023

LJUSPLANERING

Simmons Ljusstudio och WSP Ljusdesign

ELKONSULT

WSP 

ELINSTALLATÖR

2 electrify AB

Kontakta oss