Arena Triangeln, Malmö

I Triangeln köpcenter i Malmö ligger en ny coworking-anläggning med flexarbetsplatser, kontor och mötesrum. Arena är en centralt belägen samlingspunkt där du genom ett medlemskap får tillgång till moderna trivsamma kontor med allt du behöver. Belysning från Annell garanterar ljusmiljöer i toppklass vad gäller synkomfort och trivsel.

ARMATURER
PROJEKTÅR

2022

Arena Triangeln med total yta på 1 500 m2 har 100 flexarbetsplatser, sex kontorsrum och elva mötesrum till förfogande för medlemmar hos Vasakronan. Genom medlemskapet får kunden även tillgång till lounger, uppkoppling, låsbara skåp och skrivare för att inte nämna frukost och gott kaffe.

 

En hög ambitionsnivå för trivsel och funktion har legat till grund för omsorgsfull planering av belysningen, liksom andra viktiga parametrar såsom tillgänglig smart teknik, ventilation, akustik och detaljer som utgör en trivsam miljö i sin helhet.

 

Ljusdesigner Hampus Simmons har i samarbete med Elkonsult Nils Åkerblom och Thea Foss Henriksen från Kanozi Arkitekter valt pendlade svarta ILO PDI över arbetsborden, armaturer som ger väl avbländat varmvitt ljus och en indirekt ljusandel uppåt. I det här projektet finns både singellängder och längre ljuslinjer. ILO är ett perfekt armaturval för en kreativ ljusplanerare som vill skapa ljuslinjer och former enkelt via en konfigurator som listar alla på marknaden förekommande ljusparametrar du kan önska via enkla steg.

För att skapa rumslighet och kontraster är belysningen kompletterad med infällda downlight Sonnos som lyser mot väggar och objekt. Likt ILO-familjen är Sonnos-familjen en multikonstnär vad gäller möjliga val av ljuskaraktärer. Convision linsoptik ger bästa synkomfort.

 

I korridorer finns ett lekfullt zick-zack mönster, skapat med hjälp av So-Tube, som leder besökaren rätt. Armaturerna har Wieland snabbkoppling på båda sidor för enkel överkoppling. So-Tube kan vara en perfekt matchning även där man vill skapa en industrikänsla med senaste LED-teknik och i det här projektet är ljuslösningen verkligen pricken över i.

 

Arena Triangel hittar du tre minuter från Malmö centralstation, en dryg kvart från Kastrup flygplats (med tåg) och nära både parker och cykelbanor.

 

Läs mer här medlemskapet här Arena Triangeln – Vasakronan

ARMATURER
PROJEKTÅR

2022

LJUSPLANERING

Hampus Simmons

INREDNINGSARKITEKT

Kanozi Arkitekter, Thea Foss Henriksen

ELKONSULT

Nils Åkerblom Elkonsult AB

ELINSTALLATÖR

Bravida

FASTIGHETSÄGARE

Vasakronan

BYGGHERRE

Peab

Kontakta oss