Amplifier Game Invest, Stockholm

Ett attraktivt kontor med många mötesrum och hemtrevlig känsla finns hos Amplifier Game Invest som precis flyttat in ljusa lokaler i Münchenbryggeriet, en av Stockholms mest karaktäristiska byggnader vid Söder Mälarstrand. Kontorets pendlade belysning med direkt och indirekt dimringsbart ljus från Annell förhöjer rumskänslan och är samtidigt funktionell och flexibel.

ARMATURER

ILO Pendel, EOS Cirkular, Callisto, Sonnos RC3 och RC5 

PROJEKTÅR

2021

Inredningen i Amplifier Game Invest nya kontor är vald för att kännas personlig och hemtrevlig med blandade färger och möbelstilar. Här finns flera mötesrum i olika storlekar, ett större arbetsplatslandskap, biljardrum, TV-rum, lunchrum mm där spelutvecklarna får utrymme för kreativa möten.

 

Belysningslösning från Annell
Belysningen planerades av AFRY Infrastruktur i samarbete med Annell och den består nästan genomgående av pendlade ljuslinjer ILO system med varmvitt LED-ljus i anpassade längder. Lösningen är dimringsbar via DALI och funktionell med både direkt ljus och indirekt ljus som framhäver takhöjden och skapar den luftiga rumskänslan. Infällda väl avbländade Sonnos downlights är valda till de mindre rummen och korridorerna.

 

En ombonad soffhörna med fantastisk utsikt över Mälaren är belyst med eleganta ljusglober Callisto i kombination med BEGA väggarmaturer.

Om kontoret

Kontoret ligger högst upp i fastigheten Ludvigsberg 3, känd som Münchenbryggeriet, som har renoverats av AFA fastigheter med stor omsorg om byggnadens kulturhistoriska värden. Amplifier Game Invest är en del av Embracer Group som utvecklar och är förläggare till PC, konsol- och mobilspel för den globala spelmarknaden. Hos Amplifier Game Invest samlas nu kreativa själar från studior i flera länder.

 

Amplifier Game Invests vision lyder:

 

”Vi vill skapa det mest attraktiva hemmet för passionerade spelutvecklare och deras studior, och stärka deras ambitioner och kreativitet för hållbar, långsiktig framgång”.

 

Vi gratulerar till att visionen även blir infriad i det nya hemtrevliga kontoret!

Samarbetspartners och fakta i korthet

ARMATURER

ILO Pendel, EOS Cirkular, Callisto, Sonnos RC3 och RC5 

PROJEKTÅR

2021

ARKITEKT

Megaron Arkitekter

ELKONSULT

Afry Infrastruktur

ELINSTALLATÖR

Elbyggen

FOTOGRAF

Björn Lofterud

Kontakta oss