2023-06-13

Strex 48V ljussystem lyfter och skapar stämning

Strex 48V ljussystem består av en 48V kontaktskena med ett stort urval armaturer som kan användas flexibelt för att skapa trivsamma ljusmiljöer med accentljus och stämningsljus. I serien finns både spotlights och pendlade armaturer och själva kontaktskenans utformning planeras enkelt i en konfigurator.

Med Strex 48V ljussystem sätter du accentljus och skapar stämning med riktat ljus och pendelarmaturer i olika design. Passar i många olika miljöer, som till exempel i kontorets fikahörna, hotell- och restaurangmiljö, över receptionsdisken, baren eller i det privata hemmet.

 

Som exempel finns olika downlights som monteras dikt på skenan till exempel Box on Strex 1.0 med 25° ljusspridning. Kombinera med pendlade Odrey som har pendelsockel och skärm i flera olika designer i svart eller borstad guld, till exempel  Odrey on Strex 1.6.

 

Även flera olika modeller av spotlights finns framtagna för 48V systemet Strex. Ceno on Strex 2.0 är en aluminiumspotlight med COB-teknik (Chip on Board) för maximal effektivitet. Match on Strex 1.0 som även finns pendlad i samma långsmala rörform.

 

För att skapa variation kan du via till exempel Casambi dimra enskilda eller grupper av armaturer. Att konfigurera och schemalägga olika ljusscenarier blir också enkelt.

 

En härlig verktygslåda för en kreativ inredare och ljusplanerare. 

Strex 48V Ljussystem Lyfter 2

Kontakta oss