2021-06-15

Jim träffar Annell-kollegor

Jim Collin är ny hos Annell och vi spelade in några videor där han träffar några av sina nya kollegor. Du kan se klippen på Annells YouTube-kanal.

Som du kanske vet är Jim Collin ny anställd och delägare i Annell Ljus + Form. Vi passade på att spela in några videoklipp som vi publicerar på vår YouTube-kanal. Som ny har han inte full koll på Annells produkter än så klippen innehåller även introduktion till några av våra armaturfavoriter. Häng med Jim på introduktionen du också!

 


Hittills kan du se följande publicerade videor i serien ”Jim Collin träffar Annell-kollegor”: 

 

 

Jim Collin – Ansvarig Ljus + Form (Klipp 24 sekunder)

 

 

Rasmus Persson – Säljare och armaturfavorit ILO ljuslinjer (Klipp 2 min, 34 sekunder)

 

 

Sofi Fröberg Andersson – Marknadskommunikatör och armaturfavorit Studio Line från BEGA (Klipp 48 sekunder)
Håll utkik efter nya klipp!

 


LJUSSKOLAN en videoserie för dig som vill veta mer om Ljus och Belysning

 


I samarbete med Belysningsbranschen och Hemljus har Jim nyligen producerat en rad videor som också finns publicerade på YouTube. Det är sju lektioner om Ljus och Belysning.

 


Se första delen här!
Ljusskolan – Ser du ljuset?

 

 

Vi har tidigare skrivit om att Jim Collin har gått in i Annell Ljus och Form AB som delägare och anställd. Hos Annell kan han arbeta på ett nytt sätt med sitt brinnande intresse att skapa goda ljusmiljöer för människor. Tillsammans med Annells VD Jonas Annell kommer han driva företaget framåt som leverantör av armaturer och helhetslösningar för god ljusmiljö. Jims fokus är på det interiöra och fasadnära sortimentet.

 


– Annell har i mina ögon alltid stått för god ljuskvalitet och jag är oerhört stolt och glad över att nu få arbeta ihop med några av mina förebilder. Att tillsammans med Jonas, Staffan, Tomas och Annell-teamet få förvalta och utveckla ljusarvet från Bo och Axel Annell är en synnerligen stor ära, säger Jim.

Kontakta oss