2021-02-25

Jim Collin går samman med Annell Ljus och Form AB

Jim Collin går in i Annell Ljus och Form AB som delägare och anställd. På ny plats och i ny form men med orubbat mål om att skapa goda ljusmiljöer.

– Vi är oerhört glada över att ha lyckats knyta Jim Collin till vår verksamhet och ser med stor tillförsikt fram emot det Jim kan tillföra till oss såväl som till branschen i stort, säger Jonas Annell, VD Annell Ljus + Form AB.

 


Jim kommer tillsammans med Jonas fortsätta driva företaget framåt som leverantör av armaturer och helhetslösningar för god ljusmiljö, där Jim tar ett extra fokus på det interiöra och fasadnära sortimentet.

 


– Annell har i mina ögon alltid stått för god ljuskvalitet och jag är oerhört stolt och glad över att nu få arbeta ihop med några av mina förebilder. Att tillsammans med Jonas, Staffan, Tomas och Annell-teamet få förvalta och utveckla ljusarvet från Bo och Axel Annell är en synnerligen stor ära, säger Jim.

 


Jim har de senaste tjugo åren varit en framstående förespråkare för oberoende ljusdesigners som yrkeskår och har utöver det egna företaget även byggt upp de svenska verksamheterna inom ljusdesign för WSP och AFRY (Light Bureau).

 


– Det är självklart med visst vemod som jag lämnar föreskrivandet bakom mig men jag är samtidigt övertygad om att jag kan fortsätta verka för god ljusmiljö och ljusdesigners ställning tillsammans med mina nya kollegor på Annell.

Kontakta oss