2023-01-20

I-Tron Zero ljuseffektiv gatubelysning

I-Tron Zero är en teknisk gatuarmatur med modernt teknikinnehåll och hög prestanda. Armaturen är nyligen uppdaterad och har nu samma LED- och reflektorteknologi som syskonet Italo. Med andra ord kan man känna sig trygg med att den löser alla de belysningsuppgifter den ställs inför och det med en mycket attraktiv prislapp. 

I-Tron Zeros uppdaterade armaturhus består av pressgjuten aluminium och ett plant säkerhetsglas. Man kommer lätt åt driftdon och plint genom en smidig och verktygslös öppningsmekanism. 

 

Armaturen är lämplig för krävande trafikmiljöer, park/cykelvägar, motionsspår och industriområden med typisk montagehöjd på 5-8 meter. 

 

Diodernas livslängd överskrider 100 000h (L90) och tack vare den tåliga reflektoroptiken i aluminium behöver man inte bekymra sig över ljusnedgång i plastlinser. Systemeffektivitet upp till 160lm/w vilket gör armaturen till en av de effektivaste på marknaden. 

 

I-Tron Zero går att utrusta med på marknaden vanligt förekommande styrsystem samt även Zhaga och NEMA-sockel. Som option finns även automatisk nattdimring. Zhaga D4i-certifierad. 

 

Höga skyddsklasser IP66 och IK09 

I AECs laboratorium testas alla armaturer mycket noggrant, vilket ger en kvalitetsmedvetenhet utöver det vanliga och gör I-Tron till ett mycket säkert armaturval i jämförelse med många alternativ som finns på marknaden. Armaturerna testas bland annat för slagtålighet och hållbarhet mot olika väderförhållanden. 

 

Ett hållbart val 

96% av materialet i I-Tron är återvinningsbart. 

 

Produceras i Europa av italienska AEC.  I I-Tron serien ingår förutom I-Tron Zero även I-Tron 1 och I-Tron 2 som alla har ny optik.  Se broschyr (italiensk/engelsk). 

 

I-TRON ZERO 
LJUSFILER (kräver inloggning på AECs hemsida) 

I Tron Zero Ljuseffektiv Gatubelysning 2

I-Tron har en smidig och verktygslös öppningsmekanism som är öppningsbar 120°. 

Kontakta oss