2023-08-29

BEGA takarmatur

Robust och kompakt takarmatur som både är populär och som håller länge. Fint avbländad tack vare försänkt djupstrålande optik. Trots små dimensioner ger den mycket ljus och kan beställas med eller utan säkerhetsglas. Passar utmärkt för utskjutande entrétak.  

Takarmaturen har en djupstrålande hybridoptik där kombinationen lins och reflektor samverkar för att utnyttja respektive fördelar optimalt. Resultatet blir högeffektiva och extremt avbländade optiska system med låga energiförluster. Armaturen är tillverkad i hållbara material såsom glas, aluminium och silikon som alla har lång livslängd. 

 

Grafitgrå (eller vit) och i olika effekter, 400-9000 lm, flera spridningsvinklar och mått. Kan även beställas med zoomoptik för att enkelt kunna ställa in och vid behov förändra ljusfördelningen genom att justera linsen. 

 

Ett tillval är BEGA BugSaver® som gärna kan användas i naturnära miljöer som ett ytterligare miljöskydd. BugSaver-tekniken styr ljusfärgen mellan 3000K under dagtid och går ner till en mer bärnstensfärgad ljusfärg 1800K, med kraftigt reducerad blå ljusandel, kvällar och nätter. BugSaver erbjuder också ljusnivåsänkning (dimring) parallellt med kelvinväxling. 

 

Artikelnummer och dokumentation 

BEGA Takarmatur 2

Kontakta oss