2024-04-22

BEGA avbländad systempollare

För pollare i belysningsanläggningar utomhus efterfrågas ofta armaturer med samma konstruktion och ljusteknik men med olika höjder och möjliga extra funktioner. BEGAs pollarsortiment är därför uppbyggt modulärt där delarna i varje enskilt fall kan kombineras till avsedd och optimerad helhet. Här är en modell av pollare med avbländat ljus 360° som bland annat är möjlig att få med BEGA BugSaver®-teknik som tillval. 

I serien BEGA systempollare kan armaturhuvud och pollarrör kombineras med extrafunktioner som strålkastare, eluttag, laddstolpar samt passiva IR-sensorer och nödljusbatterier i ett integrerat modulärt system.  

 

Här är en kombinerad modell där det valda armaturhuvudet är fullständigt avbländat med ett jämnt fördelat ljus 360° runt monteringsplatsen. Passar för många typer av gångvägar, men även intill byggnader, torg och infarter.  

 

Som tillval levereras dessa armaturer med BEGA BugSaver® teknik, vilket är särskilt lämpligt i naturnära miljöer som ett extra miljöskydd. Med BEGA BugSaver kan färgtemperaturen regleras mellan 3000 K under kväll och morgon till ett amberfärgat ljus, med kraftigt reducerad blå ljusandel, 1800 K under natten. BugSaver erbjuder också steglös ljusnivåsänkning (dimring) parallellt med kelvin-växling. 

 

I det kompletta programmet erbjuds även olika val av styrmoduler och avstängningsbara uttag såväl som genomfartshinder, laddmoduler för elbilar och mycket mer. 

 

Kontakta oss gärna för mer information eller se mer här.  

Kontakta oss