2023-07-03

Annell blir exklusiv representant för BEGA

BEGA fördjupar samarbetet med Annell som i 40 år haft ett nära och framgångsrikt samarbete med BEGAs inomhussortiment av kvalitetsbelysning (tidigare Glashütte Limburg). Från 1 juli 2023 utökas detta samarbete till att även inkludera BEGAs utomhussortiment. Under hösten kommer övergången att löpa parallellt med tidigare representant.

Från 1 januari 2024 är Annell exklusiv återförsäljare för BEGAs hela sortiment.

BEGA, ett av världens mest kända och uppskattade varumärken inom belysning, har i mer än 80 år utvecklat och producerat högkvalitativa belysningsarmaturer för nästan alla områden inom interiör och exteriör arkitektur.

Företaget har en djup kunskap om och erfarenhet av de svåra förhållanden som armaturer utomhus utsätts för; smuts, atmosfärisk påverkan och extrema temperaturväxlingar. Armaturerna är designade och behandlade för att ge en lång livslängd även under svåra påfrestningar samtidigt som behandlingen av ljuset är förstklassigt.

Annell är ett belysningsföretag som i flera generationer haft en rikstäckande verksamhet och som nu har utställningar i flera städer. Vi har en bred kunskap och kompetens inom belysning för både för inomhus och utomhus och är väl insatta i de krav som ställs för det offentliga rummet.

Sedan tidigare har Annell en stark position inom teknisk utomhusbelysning för gator, vägar och parker. För våra kunder betyder det fördjupade samarbetet med BEGA att vi nu, förutom vårt breda sortiment för belysning inomhus, kan erbjuda belysning för alla  typer av även krävande utomhusmiljöer, för funktion, säkerhet och trivsel.

För frågor kontakta gärna Jim Collin, [email protected], tel. 070-842 01 15

Annell Blir Exklusiv Representant För BEGA 2

Kontakta oss