annell-logo-icon

BEGA Outdoor nu hos Annell

Annell Ljus + Form

AKTUELLT

Ljus för människor

För oss på Annell är ”Ljus för människor” långt mycket mer än en oneliner. Det är vår värdegrund och sammanfattar det vi tror på och arbetar för. Här får du inspiration till hur ljuset kan utformas utan LED-plattor som grund. För människor!

SE MER
AKTUELLT

Annell blir exklusiv representant för BEGA

BEGA fördjupar samarbetet med Annell. Annell har i 40 år haft ett nära samarbete med BEGAs inomhussortiment. Från 1 juli 2023 utökades detta samarbete till att även inkludera BEGAs utomhussortiment.

SE MER
AKTUELLT

ITALO - en lysande skönhet på svenska vägar

Den närmast ikoniska armaturen Italo har nu en uppdaterad design och helt ny ljusteknik i den absoluta frontlinjen. Att den blivit så populär beror inte bara på dess ljusteknik utan även på en elegant design utöver det vanliga.

SE MER

PLAIN

Pendel

Pendel

SONNOS

Downlighs

Downlight

ILO

Linjärt ljus

Linjärt ljus

DAZY

Downlight

Downlight

NOOX

Spotlight

Spotlight
AKTUELLT

12 oktober fest i Malmö!

I Annells showroom på Djäknegatan 5 firar vi vår leverantör Trilux som fyller 111 år! Det blir en fullspäckad kväll fylld med kunskap och inspiration med temat cirkularitet.

ANMÄLAN
PROJEKT

Lillholmsskolan har lärmiljöer i toppklass

Klassrum med dagsljusinsläpp, utblick mot naturen och förstklassig belysning möter elever och lärare på Lillholmsskolan i Skärholmen. Ljus för människor.

SE MER
BLOGG

HCL Human Centric Lighting – helhetsgrepp om ljus

En korrekt hantering av HCL kombinerar ljusets visuella och icke-visuella effekter och stimulerar utöver en god ljusmiljö därmed även hälsa, välbefinnande och prestation. Läs mer om innebörden av begreppet HCL och praktisk tillämpning av ljus för människor.

SE MER

Följ oss

Grattis LEDLuks 10 år! 🥂🍾💡
#ledluks_lighting_solutions #annelljus
...

30 2

Den 12 oktober firar vi att vår leverantör Trilux fyller 111 år! Anmäl dig till ett festligt firande med massor av inspiration! Vi bjuder på mat, dryck och livemusik! Begränsat antal platser så först till kvarn! Anmälningslänken hittar du på annell.se och⁠
👉profilens länk.⁠
Annell Showroom i Malmö på Djäknegatan 5⁠
#party #trilux #annelljus #malmö #belysning #fest #ljusdesign
...

12 0

Gatubelysningsforum engagerar kommuner och experter på gatubelysning i hela landet. 💫🌟🌃
#gatubelysning #gatubelysningsforum #stadochtrafik #annelljus #aec #atp #bega #stadsplanering #hållbarhet #energieffektivisering #belysning
...

0 0

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →