2024-04-22

Med zoom-optik ökar flexibiliteten

BEGAs högeffektsstrålkastare erbjuder ljusteknik för en mängd olika användningsområden. Flexibel ljusfördelning gör anpassningsmöjligheterna ännu bredare. Zooma in siktet på de här strålkastarna när du vill planera en optimal ljussättning, som du dessutom kan modifiera efter installation. 

BEGAs högeffektsstrålkastare är populära modeller som du kanske redan känner till? Det nya är att de nu också kan omfördela ljuset från bredstrålande till punktbelysning i en och samma armatur. Med BEGA Zoom-optiken blir det möjligt att individuellt justera ljuset från 15° till 50° genom att linsen och reflektorn vrids. Detta är möjligt även när armaturen är installerad och tänd. 

 

Armaturerna är mycket väderbeständiga IP65 i aluminiumgjutgods, aluminium och rostfritt stål med säkerhetsglas. De har ett optimalt skydd för temperaturkänsliga komponenter genom  BEGA Thermal Management ® och en unik, effektiv hybridoptik BEGA Hybrid Optics®

 

Välj montage efter behov:  

  • Monteringsdosa för montage på väggar, tak och befintliga fundament. 
  • Anslutningsgänga G½” för användning enskilt eller i grupp. 
  • Anslutningsadapter med delar som gör det möjligt att montera armaturerna på träd, eller andra träkonstruktioner och på rör.  
  • Jordspett för att kunna placeras och flyttas i marken. 

RGBW med BEGA Constant Optics®  

 

On/off eller med DALI-styrning 

 

BEGA erbjuder dessutom 20 års inköpsgaranti för LED-moduler, komponenter och andra delar vilket garanterar ett problemfritt underhåll och en hållbar installation. 

 

Kontakta oss gärna för mer information eller ladda ner produktblad och konfigurera din produkt här.  

Kontakta oss