Balboa-100-200-bildspel-1

Balboa

Pendelarmaturer med LED i flera varianter.

Bixx-100-bildspel-1

Bixx

Effektiv och väl avbländad LED-spotlight med PRI-Plus reflektoroptik.

Flixx-Bildspel

Flixx

Ny downlight-familj med PRI-Plus reflektoroptik.

LTS

En sydtysk armaturfabrik med en högmodern produktionsanläggning på hög kvalitetsnivå. Sedan starten 1985 har man med stor kompetens utvecklat ljussystem, downlights och spotlights med starkt fokus på senaste ljusteknik och egenutvecklad reflektoroptik. Offentlig miljö och detaljhandel är viktigaste målgrupp med LED-ljus och metallhalogen som dominerande ljuskällor.

Ett konsekvent miljötänkande har lett till en framtidsinriktad produktutveckling för hållbarhet och energieffektivitet. Sedan länge har den egna, patenterade reflektortekniken ”PRI” (Power Rendering Improved) resulterat i armaturer med förstärkt ljuskraft och reducerad bländning. Dagens diminutiva ljuskällor kräver mycket små reflektorer men med LTS ytfacetterade alumiumreflektorer når man ändå hög verkningsgrad och dessutom en renare ljusbild. ”PRI-plus” är ett bra exempel på optimal reflektordesign med algoritmiskt beräknad spegelyta för lysdioder (LED).

På senaste tid uppvisar LTS:s reflektorarmaturer ytterligare en prestandahöjning genom en patenterad linsprincip kallad ”HBT”, (Hyper Beam Technology). En LED-reflektor PRI plus med linsteknik HBT ökar sin redan i grunden höga effektivitet med upp till 70 procent. Största vinsterna med den energisnåla HBT-tekniken är vid långa belysningsavstånd, inte minst vid höga takhöjder, och allmänt som kontrasthöjande accentljus.

LTS utsåg 2002 Annell till sin representant på svenska marknaden.

www.lts-light.eu/home.html

    Skriv och tryck Enter för att söka