Annell Bra bas
proyecto_leitat-arkoslight_02

Sky 3 BB

Elegant armatur med estetik och finish även för mindre utrymmen.

ILO-Asymmetrisk

ILO Asymmetrisk BB

ILO Asymmetrisk är en nyhet i ILO-familjen som ger dig möjlighet att rikta ljuset precis där du vill ha det.

proyecto_bulthaup-arkoslight-swap

Swap BB

Funktionell och dekorativ downlight. Medföljande retrofitring.

Annell Bra bas

Annell Bra bas, ett snyggt bassortiment för snabbare leverans.

Det är inte alltid lätt att hitta och välja rätt armatur i det stora utbudet av teknisk och professionell belysning. Hos Annell jobbar vi med tusentals bra produkter från flera av de största producenterna i Europa. Därför tog vi fram det kundfokuserade sortimentet Bra bas. Nu har vi vidareutvecklat idén ytterligare och gjort Bra bas till ett eget affärsområde. Samma namn men ny symbol och ännu mer tyngd på enkelhet och snabb leverans.

Det nya affärsområdet Bra bas kommer att innehålla ett litet sortiment handplockade armaturer med bra kvalitet. Genom att välja ut enstaka basmodeller som efterfrågas mest kan vi erbjuda snabbare leverans och en priseffektiv slutprodukt. Ibland finns inom samma produktfamilj fler variationer av ytfinish, ljusreglering och upphäng m.m. bland alla armaturer i vårt kärnsortiment, då är de utvalda Bra bas-artiklarna märkta med vår nya symbol efter artikelnumret.

Du kan enkelt hitta alla och enbart Bra-bas produkter och artikelnummer genom att klicka på fliken Bra bas. Urvalet kommer att förändras över tid, nya kommer till och andra försvinner.

Annell Bra bas

Bra-bas-symbol

Håll utkik efter Bra bas symbolen!

    Skriv och tryck Enter för att söka

    Produktsök →