Studio-Line
Studio-Line-översikt
QBE
LIMBURG-SPOTLIGHT-produktbild
Hemsida-Produktnytt-Prima-1280-720

BEGA

Annells mångåriga samarbetspartner Glashütte Limburg med det berömda belysningsglaset har bytt namn och hemort. Från april 2017 representerar Annell det välkända tyska ljusföretaget BEGA:s nya produktområde BEGA INDOOR.

Modern tysk armatur-produktion av högsta klass i kombination med ett äkta glasbruk med munblåst belysningsglas. Tidlös och stram design med omsorgsfull ljusbehandling. Hela det tidigare programmet från Limburg ingår under begreppet Collection Limburg.

Det tyska företaget är i många länder välkänt för sin kvalitet och är etablerat på ett trettiotal marknader i flera världsdelar. Glasbruket i Limburg startades 1947, strax efter andra världskriget. I Bega-gruppen återfinns armaturfabrikerna Boom och Bega och där produceras metallarmaturerna till de över tvåtusen glasformerna från Limburg.

Det handlar i första hand om kompetent ljusbehandling av LED där man i designprocessen integrerar senaste ljus- och elteknik. Företaget har höga ambitioner för produkt-utveckling och produktion. Där ingår samtliga delmoment som en konsekvent framstående formgivning, konstruktion, produktion, förpackning, kvalitetskontroll och funktion.

Glasets främsta kvalitetsegenskaper hittar man hos det unika vita opalöverfångsglaset i tre skikt, ytskiktet ofta med en attraktivt sidenmatterad yta. Ljuset får trots glasets höga verkningsgrad en kontrollerad avbländning och en speciell, mjuk lyster, som är svår att jämställa med volymtillverkat maskinglas eller vanliga plastmaterial.

www.bega.de/en/

    Skriv och tryck Enter för att söka

    Produktsök →