Plain direkt-indirekt
halvor-gudim
LO–68
Melkerhuset-Plain-matsal-1980-735

Annell

Vi har en stark passion för bra ljus på rätt plats, av rätt sort och anpassat för sin uppgift. Hos Annell utvecklar och anpassar vi ljusarmaturer för dagens professionella ljusmiljöer, inomhus och utomhus.

Annells egen produktutveckling har en starkt tradition och är ett viktigt komplement till företagets breda internationella produktprogram. Varumärket Annell, i tredje familjegeneration, står för bra belysning. Det präglas av ett funktionellt armaturprogram, ljuskvalitet, kompetens och ett stort engagemang i belysningsfrågor. En ny armatur initieras vanligtvis i ett projekt och i nära samarbete med kund, ljusdesigner och arkitekt. Ljusets kvalitet, människa, hälsa och välmående måste alltid stå i fokus men naturligtvis även armaturens effektivitet och hållbarhet. Med det nya LED-ljuset har vi fått verktyg till att både förbättra och effektivisera ljusmiljön. Och dessutom till lägre kostnader för användning och underhåll. Men det finns fallgropar. LED finns med många olika egenskaper och kvalitet. Det krävs både kunskap, förståelse och erfarenhet för att välja bästa lösning.

En verklig nyhet är att pendelarmaturen Plain som designats av Kai Piippo, nu finns tillgänglig med det naturliga SunLike-ljuset. SunLike™ återger ett kontinuerligt fullspektrum från 380 till 780 nanometer, så nära äkta solljus vi kan komma. Dessutom utan UV- och IR-strålning.Armaturserien Plain är speciellt utformad för effektiv belysning med hög ljuskomfort. Läs mer om alla möjliga tillval och varianter här: Plain Spectra.

Framtidssäkrad kontorsbelysning

En hållbar belysningslösning med den senaste LED-tekniken SunLike™ finns redan installerad hos Schaeffler Sverige i armaturerna Plain Spectra. Belysning med SunLike™ skapar trivsamma och hållbara ljusmiljöer där färg och textur återges på ett naturligt sätt. Här finns ljuskvalitet att må bra av. Läs mer..

Sunlike ljuskurva till vänster jämfört med Standard LED till höger.Sunlike jämfört med Standard LED

Läs mer och se fler bilder i projektbeskrivning Shaeffler Sverige med Plain Spectra armaturer

Schaeffler kontor Plain Spectra

Schaeffler Sverige kontor Arlanda stad

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →