Lediga tjänster

Säljare belysning – Stockholm

Tycker du att ljus, belysning och arkitektur är bland det roligaste som finns? Brinner du för att skapa goda ljusmiljöer tillsammans med arkitekter, ljusdesigners, elkonsulter och beställare? Då har vi det perfekta jobbet för dig som bor och är verksam i Stockholmsområdet och som gillar sälj!

Vi erbjuder

En spännande och utvecklande roll där du som säljare har ett flexibelt arbete med en stor portion av kreativitet och frihet under ansvar.
Tillsammans med vårt säljteam och övriga ljusentusiaster blir du en viktig del av ett välrenommerat familjeföretag som värderar sina medarbetare högt.

Om tjänsten

Du utgår från vårt kontor i Alvik Strand och har Stockholm med omnejd som ditt främsta arbetsområde.
Du kommer att med stöd från kontoret bearbeta och utveckla befintliga kunder; ljusdesigners, arkitekter, elkonsulter och beställare och samtidigt arbeta med att hitta nya affärsmöjligheter och kontakter.
Din framgång ligger i att kunna tolka kundens önskemål och hjälpa dem med att skapa en god och trivsam ljusmiljö genom rätt armaturval och belysningens principer. En hög aktivitetsnivå och mycket tid ute hos kunderna kommer att bli avgörande för att lyckas.

Din profil
  • Du har kunskap och ett stort intresse som kombinerar estetik och teknik kring ljus och belysning. Kanske har du tidigare erfarenhet som ljusdesigner eller som säljare av belysning. Eller är du kanske arkitekt med vurm för ljuset i rummet. Oavsett bakgrund så drivs du av att skapa god ljusmiljö genom försäljning.
  • Du är ansvarstagande med stark egen drivkraft och har en naturlig förmåga att skapa långsiktiga relationer med dina kunder.
  • Du är resultatinriktad med affärssinne och vet att aktivitet ute hos kund ger resultat samtidigt som kvalité alltid måste vara i fokus.
  • Du är strukturerad, noggrann och förtroendeingivande i din roll.
  • Du tillbringar gärna mer tid ute hos kunderna än inne på kontoret.
  • Vi lägger även stor vikt vid personlighet och att du kan jobba självständigt.
Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta Jim Collin på 0708-42 01 15.
Välkommen med din ansökan redan idag till rekrytering@annell.se
(Sista ansökningsdatum är 14 maj men urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan)

Annell Ljus + Form är ett modernt familjeföretag i tredje generationen som står för ljuskvalitet, kompetens och engagemang. I samarbete med arkitekter, ljusdesigners och elkonsulter formar vi goda och hållbara ljusmiljöer och bidrar till intressant ljusarkitektur och god ljusmiljö.

Mässor / event / föredrag

Frågor och svar om Ljus för lärande

Annells webbinarium om Ljus för lärande lockade många deltagare och vi fick lyssna till några inbjudna experter. Jonas Kjellander, Fredrik V...

Läs mer
Projekt

Nyinvigd mötesplats på hög nivå

I sommar kan du mingla på hög nivå ovanpå NK Parkaden med kompisar och affärskontakter eller springa runt anläggningen i belysning från Anne...

Läs mer
Blogg

Är reglerna för god belysning bortglömda kunskaper?

Vår tillvaro inomhus med arbete och fritid blev totalt förändrad när det elektriska ljuset gav oss belysta läs- och skrivplatser och därmed ...

Läs mer
Projekt

Ljus för lärande

Skolan är Sveriges kanske viktigaste och absolut vanligaste arbetsplats. Lokal, inredning och ljusmiljö behöver planeras med stor omsorg för...

Läs mer
Blogg

Cirkadisk dygnsrytm styr din biologiska klocka. Den går väl rätt?

Ursäkta, du har faktiskt en klocka inbyggd i hjärnan. Och det är viktigt att den går rätt. Den klockan styr nämligen din livsviktiga ämnesom...

Läs mer
Projekt

Ett varmare samhälle i Västerås med belyst landmärke

Ett belyst landmärke med belysning från Annell kommunicerar önskan om ett varmare samhälle även symboliskt. Mälarenergis gigantiska ackumula...

Läs mer

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →