Produktnyheter

Riktat ljus för många miljöer

I verktygslådan för riktat ljus finns det många alternativ att välja. Lenty med excellent ljuskvalitet och exakt optik. Bega spotlight Zoom med optik som justerar ljuset steglöst 15-60° och Bega spotlight Round, den klotformade spotlighten med hybridoptik. Noox har blivit en Annell-favorit i många projekt; tre storlekar och linsoptik med alternativa spridningsvinklar.

Riktat ljus med Lenty spotlight

Lenty en spotlight med specialutvecklad linsoptik och excellent ljuskvalitet. 3000K Brilliant colour Ra>97, 3000K Efficient White Ra>94, 1055-1920lm. Reglerbar via DALI.
Tre spridningsvinklar 18°, 24°, 34°. Svart och vit som standard, andra ytfinish finns på förfrågan. Mer om Brilliant colour och Efficient White.

Riktat ljus med Bega spotlight zoom

Bega spotlight Zoom en exklusiv spotlight för riktat ljus med zoomoptik som justerar ljuset steglöst 15-60°. Praktiskt när du enkelt vill kunna variera ljusinställningen på plats. Två storlekar, 700lm alt. 1700lm, Ra >90.
Reglerbar via DALI. Svart eller vitlackerad ytfinish, båda med svart invändig reflektor och skyddsglas.
Som tillbehör finns olika diffuserande linser, även för asymmetrisk ljusbild. 20 års inköpsgaranti för LED-modulen.

Riktat ljus med Bega spotlight round

Bega spotlight Round en klotformad spotlight med hybridoptik; aluminiumreflektor+lins för bästa effektivitet, jämnhet och komfort.
Reglerbar via DALI. 1300lm, Ra >90. Matt vit- eller svartlackerad med kromring i fronten och skyddsglas. 20 års inköpsgaranti för LED-modulen.

Noox svart

Noox dekorativ spotlight i tre storlekar. LED 2700/3000K. Ra >90. Linsoptik med tre alternativa spridningsvinklar. Matt vit med vit adaptor eller svart med svart adaptor.
Insida reflektor i svart eller guld. Med Onetrack 3-fas Intrack-adaptor för BUS-kontaktskena Global Pulse eller Onetrack.
Dimringsbar via DALI. Som tillbehör finns svart ”bikakeraster” om extra avbländning skulle behövas.

Den övre bilden visar svarta Noox i Annells Showroom på Stampgatan 8 i Göteborg. Du kan också se fina projektbeskrivningar av andra kontor i den här länken. Bland annat Mercks och TD Synnex nya kontor där spotlight Noox också har använts. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp att välja spotlights för riktat ljus i ditt projekt.

Blogg

Det önskar vi oss av Ljusåret 2024

Vilka förhoppningar och ambitioner har du inför det nya året? I årets första nyhetsbrev frågade vi åtta engagerade ljusprofiler vilka önskni...

Läs mer
Blogg

Välkommen Hampus!

Hampus Åkerlind är ny säljare hos Annell i Stockholm. Han kommer närmast från Light Bureau där han har arbetat som uppdragsledare. Efter sin...

Läs mer
Blogg

Richard Kellys tidlösa rekommendationer

Vitala och omsorgsfullt utformade ljusmiljöer byggs av tre komponenter. Läs Staffan Annells hyllning till och beskrivning av dessa tidlösa r...

Läs mer
Produktnyheter

Accenta kombinerar ´Ambient luminescence´och ´Play of brilliants´

Infällda tak- och väggarmaturer med små mått och i hög kvalitet finns att hitta i Accenta-familjen. Denna klassiska armatur från BEGA kombin...

Läs mer
Produktnyheter

Q-Drome funktionellt ljus som tilltalar minimalisten

Teknisk armatur som löser de flesta belysningsuppgifter utan krusiduller. För bostadsområdet, på gång- och cykelvägar eller med väggfäste fö...

Läs mer
Produktnyheter

Teknik i takt med tiden – öppningsbara och modulära gatuarmaturer

Korrekta underlag med information om omgivande miljö och byggnader är såklart en förutsättning vid ljusplanering men ibland blir det inte so...

Läs mer

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →