Produktnyheter

Riktat ljus för många miljöer

I verktygslådan för riktat ljus finns det många alternativ att välja. Lenty med excellent ljuskvalitet och exakt optik. Bega spotlight Zoom med optik som justerar ljuset steglöst 15-60° och Bega spotlight Round, den klotformade spotlighten med hybridoptik. Noox har blivit en Annell-favorit i många projekt; tre storlekar och linsoptik med alternativa spridningsvinklar.

Riktat ljus med Lenty spotlight

Lenty en spotlight med specialutvecklad linsoptik och excellent ljuskvalitet. 3000K Brilliant colour Ra>97, 3000K Efficient White Ra>94, 1055-1920lm. Reglerbar via DALI.
Tre spridningsvinklar 18°, 24°, 34°. Svart och vit som standard, andra ytfinish finns på förfrågan. Mer om Brilliant colour och Efficient White.

Riktat ljus med Bega spotlight zoom

Bega spotlight Zoom en exklusiv spotlight för riktat ljus med zoomoptik som justerar ljuset steglöst 15-60°. Praktiskt när du enkelt vill kunna variera ljusinställningen på plats. Två storlekar, 700lm alt. 1700lm, Ra >90.
Reglerbar via DALI. Svart eller vitlackerad ytfinish, båda med svart invändig reflektor och skyddsglas.
Som tillbehör finns olika diffuserande linser, även för asymmetrisk ljusbild. 20 års inköpsgaranti för LED-modulen.

Riktat ljus med Bega spotlight round

Bega spotlight Round en klotformad spotlight med hybridoptik; aluminiumreflektor+lins för bästa effektivitet, jämnhet och komfort.
Reglerbar via DALI. 1300lm, Ra >90. Matt vit- eller svartlackerad med kromring i fronten och skyddsglas. 20 års inköpsgaranti för LED-modulen.

Noox svart

Noox dekorativ spotlight i tre storlekar. LED 2700/3000K. Ra >90. Linsoptik med tre alternativa spridningsvinklar. Matt vit med vit adaptor eller svart med svart adaptor.
Insida reflektor i svart eller guld. Med Onetrack 3-fas Intrack-adaptor för BUS-kontaktskena Global Pulse eller Onetrack.
Dimringsbar via DALI. Som tillbehör finns svart ”bikakeraster” om extra avbländning skulle behövas.

Den övre bilden visar svarta Noox i Annells Showroom på Stampgatan 8 i Göteborg. Du kan också se fina projektbeskrivningar av andra kontor i den här länken. Bland annat Mercks och TD Synnex nya kontor där spotlight Noox också har använts. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp att välja spotlights för riktat ljus i ditt projekt.

Blogg

Hur identifieras bästa ljuskvalitet?

Staffan Annell har även tidigare beskrivit den möjlighet som nu finns att omge oss med ljuskvaliteter på en nivå vi tidigare inte har haft m...

Läs mer
Projekt

Plain Spectra kvalitetsljus hos Ömsen försäkringsbolag

På Åland driver försäkringsbolaget Ömsen flera projekt inom hälsofrågor. PLAIN Spectra belysning med senaste kvalitetsljuset SunLike kan nu ...

Läs mer
Teknik & ljuskällor

SunLike för bättre upplevelse av färg och textur

LED-ljuset SunLike erbjuder ett spektrum som är likartat med sol- och dagsljus. SunLike har nu nått en hälsosammare och effektivare kvalitet...

Läs mer
Teknik & ljuskällor

Briljant LED-ljus

LED som syftar till att efterlikna det naturliga ljusets förmåga att återge färger och strukturer ser vi nu i ett ökande utbud. Nu finns ett...

Läs mer
Mässor / event / föredrag

Modern belysning på gator och vägar – ljusteknik, energibesparing och smarta städer

Välkommen till Clarion Hotell i Umeå torsdagen den 27 april. Vi har bjudit in Marcus Bigren som är belysningsingenjör på Umeå kommun och Dan...

Läs mer
Projekt

Lillholmsskolan har lärmiljöer i toppklass

Klassrum med dagsljusinsläpp, utblick mot naturen och förstklassig belysning möter elever och lärare på Lillholmsskolan i Skärholmen. Cederv...

Läs mer

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →