Produktnyheter

Riktat ljus för många miljöer

I verktygslådan för riktat ljus finns det många alternativ att välja. Lenty med excellent ljuskvalitet och exakt optik. Bega spotlight Zoom med optik som justerar ljuset steglöst 15-60° och Bega spotlight Round, den klotformade spotlighten med hybridoptik. Noox har blivit en Annell-favorit i många projekt; tre storlekar och linsoptik med alternativa spridningsvinklar.

Riktat ljus med Lenty spotlight

Lenty en spotlight med specialutvecklad linsoptik och excellent ljuskvalitet. 3000K Brilliant colour Ra>97, 3000K Efficient White Ra>94, 1055-1920lm. Reglerbar via DALI.
Tre spridningsvinklar 18°, 24°, 34°. Svart och vit som standard, andra ytfinish finns på förfrågan. Mer om Brilliant colour och Efficient White.

Riktat ljus med Bega spotlight zoom

Bega spotlight Zoom en exklusiv spotlight för riktat ljus med zoomoptik som justerar ljuset steglöst 15-60°. Praktiskt när du enkelt vill kunna variera ljusinställningen på plats. Två storlekar, 700lm alt. 1700lm, Ra >90.
Reglerbar via DALI. Svart eller vitlackerad ytfinish, båda med svart invändig reflektor och skyddsglas.
Som tillbehör finns olika diffuserande linser, även för asymmetrisk ljusbild. 20 års inköpsgaranti för LED-modulen.

Riktat ljus med Bega spotlight round

Bega spotlight Round en klotformad spotlight med hybridoptik; aluminiumreflektor+lins för bästa effektivitet, jämnhet och komfort.
Reglerbar via DALI. 1300lm, Ra >90. Matt vit- eller svartlackerad med kromring i fronten och skyddsglas. 20 års inköpsgaranti för LED-modulen.

Noox svart

Noox dekorativ spotlight i tre storlekar. LED 2700/3000K. Ra >90. Linsoptik med tre alternativa spridningsvinklar. Matt vit med vit adaptor eller svart med svart adaptor.
Insida reflektor i svart eller guld. Med Onetrack 3-fas Intrack-adaptor för BUS-kontaktskena Global Pulse eller Onetrack.
Dimringsbar via DALI. Som tillbehör finns svart ”bikakeraster” om extra avbländning skulle behövas.

Den övre bilden visar svarta Noox i Annells Showroom på Stampgatan 8 i Göteborg. Du kan också se fina projektbeskrivningar av andra kontor i den här länken. Bland annat Mercks och TD Synnex nya kontor där spotlight Noox också har använts. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp att välja spotlights för riktat ljus i ditt projekt.

Projekt

Palats i Gamla Stan har återfått sin inre glans

Fastighetsbolaget Vasaparken värnar om långsiktig förvaltning av fastigheter och fastigheten Pan 1 eller Leijonsköldska palatset, som är ett...

Läs mer
Produktnyheter

BEGA takarmatur

Robust och liten takarmatur som både varit populär länge och som håller länge. Fint avbländad tack vare förhöjd djupstrålande optik. Trots s...

Läs mer
Produktnyheter

BEGA lysande väggcylinder

Robust kvalitetsarmatur i klassisk design som smälter in i många arkitektoniska teman. Opalglaset fördelar ljuset mjukt i omgivningen med go...

Läs mer
Mässor / event / föredrag

Grundläggande belysningslära – LUX-lingo – för arkitekter och inredare

Annell bjuder in till ett lättsamt lunchseminarium för alla som vill bättra på sina kunskaper kring belysningstermer och krav. Målet är att ...

Läs mer
Stad och Trafik

Gatubelysningsforum 2023 – Annell Guldsponsor

För alla som planerar och beställer utomhusbelysning finns en egen konferens och mässa. På Gatubelysningsforum 2023 i Stockholm den 12-13 se...

Läs mer
Stad och Trafik

Annell blir exklusiv representant för BEGA

BEGA fördjupar samarbetet med Annell som i 40 år haft ett nära och framgångsrikt samarbete med BEGAs inomhussortiment av kvalitetsbelysning ...

Läs mer

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →