Produktnyheter

Riktat ljus för många miljöer

I verktygslådan för riktat ljus finns det många alternativ att välja. Lenty med excellent ljuskvalitet och exakt optik. Bega spotlight Zoom med optik som justerar ljuset steglöst 15-60° och Bega spotlight Round, den klotformade spotlighten med hybridoptik. Noox har blivit en Annell-favorit i många projekt; tre storlekar och linsoptik med alternativa spridningsvinklar.

Riktat ljus med Lenty spotlight

Lenty en spotlight med specialutvecklad linsoptik och excellent ljuskvalitet. 3000K Brilliant colour Ra>97, 3000K Efficient White Ra>94, 1055-1920lm. Reglerbar via DALI.
Tre spridningsvinklar 18°, 24°, 34°. Svart och vit som standard, andra ytfinish finns på förfrågan. Mer om Brilliant colour och Efficient White.

Riktat ljus med Bega spotlight zoom

Bega spotlight Zoom en exklusiv spotlight för riktat ljus med zoomoptik som justerar ljuset steglöst 15-60°. Praktiskt när du enkelt vill kunna variera ljusinställningen på plats. Två storlekar, 700lm alt. 1700lm, Ra >90.
Reglerbar via DALI. Svart eller vitlackerad ytfinish, båda med svart invändig reflektor och skyddsglas.
Som tillbehör finns olika diffuserande linser, även för asymmetrisk ljusbild. 20 års inköpsgaranti för LED-modulen.

Riktat ljus med Bega spotlight round

Bega spotlight Round en klotformad spotlight med hybridoptik; aluminiumreflektor+lins för bästa effektivitet, jämnhet och komfort.
Reglerbar via DALI. 1300lm, Ra >90. Matt vit- eller svartlackerad med kromring i fronten och skyddsglas. 20 års inköpsgaranti för LED-modulen.

Noox spotlight

Noox dekorativ spotlight i tre storlekar. LED 2700/3000K. Ra >90. Linsoptik med tre alternativa spridningsvinklar. Matt vit med vit adaptor eller svart med svart adaptor.
Insida reflektor i svart eller guld. Med Onetrack 3-fas Intrack-adaptor för BUS-kontaktskena Global Pulse eller Onetrack.
Dimringsbar via DALI. Som tillbehör finns svart ”bikakeraster” om extra avbländning skulle behövas.

Den övre bilden visar svarta Noox i Annells Showroom på Stampgatan 8 i Göteborg. Du kan också se fina projektbeskrivningar av andra kontor i den här länken. Bland annat Mercks och TD Synnex nya kontor där spotlight Noox också har använts. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp att välja spotlights för riktat ljus i ditt projekt.

Blogg

Rummets gränslinjer

I en välplanerad ljusmiljö är känslan för rummets gränslinjer något som bara händer; naturligt och intuitivt, utan att vi tänker på det. Vi ...

Läs mer
Projekt

Ny arbetsplats för framtidens teknologi

Hos TD Synnex (tidigare Tech-data) andas kontoret kreativitet och nytänk. Här har Bjelkmark Arkitekter i samarbete med Tenant & Partner ...

Läs mer
Mässor / event / föredrag

Hur kan vi spara energi i belysningsanläggningarna?

En fråga som många kommuner nu ställer sig i takt med ökande energipriser är hur vi kan spara energi i våra vägbelysningsanläggningar. Syfte...

Läs mer
Produktnyheter

ILO ljuslinje för många applikationer

ILO är en tunn linjär profil med flera användningsområden – en belysningslösning för enskilda applikationer och ljuslinjer i system. Profile...

Läs mer
Projekt

En fröjd att komma till kontoret

Merck Group Sverige har förvandlat sitt kontor vid Brunnsviken i Solna till en oas för samarbete. Här är ett lyckat exempel på hybridkontor ...

Läs mer
Blogg

Light+Building 2022 – En dinosaurs sista flämtande andetag eller en fågel Fenix på väg mot revansch?

Efter fyra års väntan var det så äntligen dags för belysningsbranschens i särklass största mässa Light + Building 2022 att öppna dörrarna fö...

Läs mer

Skriv och tryck Enter för att söka

Produktsök →