Ljus och färg – Med makt att förändra vår upplevelse
Att ljuset kraftigt påverkar vår upplevelse av omvärlden har de flesta av oss koll på sedan tidigare. Men kan det rent av förvränga andra sinnen såsom smak? Detta söker vi svar på i en djupdykning med Johan Röklander från Jönköpings Tekniska Högskolan. Johan har undersökt sambandet mellan spektralfördelning och smaken hos choklad och delar här med sig av sina upptäckter såväl som smaksensationer i ett seminarium i Göteborg.
Välkommen till ett seminarium i Göteborg för full smakupplevelse. Under eftermiddagen bjuder vi på chokladprovning och kunskap kring färgåtergivning och spektralfördelningar. Vi kommer att filma delar av presentationen och dela den här efteråt för dig som inte har möjlighet att delta live.
Anmäl dig här senast den 3 november.
När: Tisdag den 8 november kl. 15-17
Plats: Annell Showroom, Stampgatan 8, Göteborg
Inbjuden föreläsare: Johan Röklander, Jönköpings Tekniska Högskola