Ljus och färg – Med makt att förändra vår upplevelse 22 mars
Johan Röklander har undersökt sambandet mellan spektralfördelning och smaken hos choklad. Välkommen till ett seminarium i Stockholm den 22 mars där han delar med sig av sina upptäckter.
Att ljuset kraftigt påverkar vår upplevelse av omvärlden har de flesta av oss koll på sedan tidigare. Men kan det rent av förvränga andra sinnen såsom smak? Detta söker vi svar på i en djupdykning med Johan Röklander från Jönköpings Tekniska Högskolan.
Välkommen till ett seminarium hos Annell i Alviks Strand med full smakupplevelse. Under eftermiddagen bjuder vi på chokladprovning och kunskap kring färgåtergivning och spektralfördelningar. Om du vill kan du hänga kvar efteråt på en liten AW!
NÄR: Onsdag den 22 mars, kl. 15-17
VAR: Annell showroom, Alviks Strand, Gustavslundsvägen 131, Bromma
Föranmälan senast den 20 mars är obligatorisk. Kryssa i anmälningsrutan, scrolla ner och fyll i formuläret så skickar vi en bekräftelse via e-post.