Ljusteknik och design i topp-klass för gator och vägar. Framgångsrikt italienskt familjeföretag i tredje generationen med avancerad utveckling, testlabb och högmodern produktion.

Läs mer

Annells egen produktutveckling har en tradition sedan många år. Den är ett viktigt komplement till företagets hela produktprogram. Glädjande var tio nomineringar med ett flertal hedersomnämnanden till Utmärkt Svensk Form under 90-talet.

Läs mer

Armaturer för park- och grönområden med ett omtyckt formspråk och effektiv optik. Spanska ATP har gjort sig kända för oömma och långlivade plastkonstruktioner.

Läs mer

Ett koncentrerat och kundinriktat urval inom de armaturkategorier som vi vet efterfrågas mest. Ett volymsortiment för lite större projekt och totalentreprenader med åtföljande lägre prisnivåer.

Läs mer

Patenterad ljusteknik och materialkvalitet i fokus. Offentliga miljöer inom- och utomhus, fasader, byggnader, parker och grönområden. 75-årigt kompetent Milanoföretag med nytänkande.

Läs mer

Norsk samarbetspartner som erbjuder ett kommunikationssystem för att styra belysning på vägar, gator och gång/cykelvägar. Miljövänligt kostnadseffektivt och enkelt.

Läs mer

Ett belgiskt designteam leker kreativt med ljus och material att forma. Lustfylld, konst-industriell produktion av ett prisbelönt armaturprogram. Svenska och internationella designers.

Läs mer

Ett äkta glasbruk med munblåst belysningsglas i kombination med en modern tysk armatur-produktion av högsta klass. Tidlös och stram design med omsorgsfull ljusbehandling

Läs mer

Tysk spetsteknik, kvalitet och noggrannhet sedan 1985. Egenutvecklad, patenterad reflektoroptik för bl.a. LED. Energi- och ljuseffektiva downlights, spotlights och ljussystem.

Läs mer

Brittisk producent och LED-innovatör med spetsteknik. Downlights och spotlights med reflektorteknik i världsklass. Utvecklar styrning av dynamiskt ljus.

Läs mer

Inom dagens gatu- och vägbelysning med små, moderna LED-armaturer krävs även smidigare och snyggare stolpar. Rosa har priseffektiva, konformade lättviktsstolpar i aluminium, anodiserade i valfria kulörer eller pulverlackerade i RAL-färger.

Läs mer

”Light in new dimensions” − svävande ringar av ljus. Talangfull design och komplex produktionsteknik med LED-kompetens och tysk grundlighet präglar detta 60-åriga familjeföretag.

Läs mer

Klanger av ljus och färg, humor och känsla. Dimringsbart varm-tonat ljus för restaurang-, hotell-, hemmiljö och kontor, inne och ute. Från Belgien.

Läs mer

Skriv och tryck Enter för att söka