Rosa-stolpar-1280-720
Rosa-stolpe-bild-1-malmo-1280-720
Evolucion med Rosastolpe Älvsjö6-retusch-1280-720
Rosa-stolpe-bild-3-jonkoping-1280-720
Annell-Cyklopen-1280

Rosa

Konformade lättviktsstolpar i aluminium. Inom dagens gatu- och vägbelysning med små, moderna LED-armaturer krävs även smidigare och snyggare stolpar.  Rosa har priseffektiva, konformade lättviktsstolpar i aluminium, anodiserade i valfria kulörer eller pulverlackerade i RAL-färger.

Våra gamla lyktstolpar förändras snabbt. Armaturerna inom gatu-och vägbelysning blir allt mindre, effektivare och väldesignade, nu riktigt attraktiva att se på. Det har medfört nya krav på lyktstolpen – en nydesign har skett av de stolpar som dagens armaturer ska sitta på. En ny roll har tillkommit, stolpen ska ha snygg form och färg.

Det polska familjeföretaget Rosa har över 20 års erfarenhet med hög kompetens från stolpkonstruktion och tillverkning. En modern och patentsökt produktionsprocess ger en utmärkt kvalitet med hög finish och lång livslängd. Företaget tillämpar gällande EN-standarder och är ISO-certifierat (PN-EN ISO 9001:2009) inom alla sina processer. I eget laboratorium utvecklas och säkerställs produkterna till parametrar inom ljusteknik, ekologi, mekanisk uthållighet och korrosionssäker ytbehandling. Utvändig anodisering erbjuds i minst tolv färger. Pulverlackering i RAL-färg är ett alternativ.

Vår samarbetspartner med fabrikatet Rosa är ett välkommet inslag i Annells affärsområde Stad och Trafik.

Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone
www.rosa.pl/en

Skriv och tryck Enter för att söka