Produktnyheter

Tyskt designpris till Lunata. Ljuskomfort, karaktär och harmoni charmade juryn.

”The German Design Award 2018” har tilldelats LED-pendeln Lunata. Vi gratulerar vänner, ledning och medarbetare i den sydtyska armaturfabriken LTS. Under vårt samarbete i sexton år har de utmärkt sig för framstående ljusteknik och kvalitet. Nu tillkommer en estetisk nivå i världsklass.

”The German Design Award” är ett omfattande, internationellt och statusbetonat arrangemang . Årets jury består av ett 50-tal internationella experter inom näringsliv, vetenskap och design. Över femtusen designprodukter har granskats och i sin kategori utsågs i mördande konkurrens LED-armaturen Lunata till ”Winner” bland 552 bidrag.

Ett konsekvent miljötänkande hos LTS har onekligen lett till en framtidsinriktad produktutveckling inriktad på hållbarhet och energieffektivitet. Lunata-serien är LED-rondeller i fem storlekar. De används som pendel eller dikt tak och vägg. En attraktiv tilläggsdetalj är den eleganta ljusslitsen upptill som gör armaturen lätt och luftig. Lunata är praktisk och energisnål. Utförd i flera varianter för små och stora rum i kontor, hotell och andra offmiljöer uppfyller Lunata olika ljusbehov, inte minst synkomfort och atmosfär.

Se mer om Lunata.

German Design Award 2018 Winner Lunata

Tyskt designpris till Lunata

Foto: Lasse Eklöf

Share on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone
Övrigt

Här är nya årets dominerande belysningstrender

Inom belysningsområdet pågår en revolution. Traditioner, rutiner och vanor kastas över ända. Nu gäller nya kunskaper, nya synsätt och ett an...

Läs mer
Produktnyheter

Ljus som skapar identitet och attraktiv ljusmiljö

Sattler har på kort tid etablerat en lätt och luftig ljusdesign av svävande ringar. Deras avvikande, breda armaturprogram skapar ljusmiljöer...

Läs mer

Skriv och tryck Enter för att söka