Annell-dagen bild
26 Okt
  • NÄR Torsdag 26 oktober kl. 16-18, AW från 18
  • VAR Comfort Hotel Göteborg, Skeppsbroplatsen 1, Göteborg
  • INKL. Mat och dryck
Göteborg

Annell-dagen i Göteborg

Vi inleder med kunskap, aktuella frågor och inspiration! Den här gången har vi bjudit in tre ljusdesigners som ur sina respektive perspektiv delar med sig av aktuella utmaningar och insikter.

Efter seminarierna blir det mingel och After Work!

Dynamiskt ljus i omsorgsmiljö – förbättring eller förvirring?

Utmaningar på vägen för att skapa väl fungerande rum på ett vård- och omsorgsboende. Strategisk ljusdesign inom vård och omsorg har fått ett betydande internationellt genombrott senaste åren. Det finns dokumenterat positiva erfarenheter och en forskning som visar på hur en omsorgsfullt ljussatt miljö förbättrar tillvaron för både patienter, brukare och personal. Så hur gör vi?

Emma Kruuse, ljusdesigner, inredningsarkitekt MFA/MSA, Ljusrum
Cecilia Cronelid, ljusdesigner, inredningsarkitekt MSA, Ljusrum

Sakernas Internet och smarta städer – vart tar det goda ljuset vägen?

Human Centric Lighting eller Technological Centric Lighting? Att ett genomgripande teknikskifte pågår har väl knappast undgått någon – styrning, kommunikation, sensorer, nya funktioner och tjänster diskuteras på alla nivåer . Belysningsbranschen har plötsligt hamnat i stormens öga tack vara de möjligheter armaturerna erbjuder som bärare av nya funktioner. Apple, Microsoft och Cisco vill också vara med. Kommer vårt behov av ett bra ljus att hamna i skuggan av teknikens dominans? Eller kommer vi både få tillgång till nya funktioner och få ett bättre ljus? Är vi på väg framåt eller bakåt egentligen?

Johan Röklander, ljusdesigner och ljusplanerare, Sweco Architects


After Work på OGBG

Efter seminarierna bjuder vi After Work med mat och dryck på ”OGBG” Ostindia Göteborg Bar & Restaurang. Eventuella matallergier anmäler du till info@annell.se

Share on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone
Jag vill anmäla mig

Vill ha smörgås och dryck

Skriv och tryck Enter för att söka