Seminarier

God belysning och ny teknik kräver nya kunskaper och uppdateringar. Anmäl dig till höstens seminarier genom att kryssa för seminariet och fylla i nedan formlär.

Deltagande är kostnadsfritt men föranmälan är obligatorisk. Vi bekräftar alla anmälningar per e-post och tillämpar väntelista på de semminarier som blir fulltecknade.

Johan Röklander
04 Okt
  • NÄR Onsdag 4 oktober kl. 8-11
  • VAR Annell, Tulegatan 15, Stockholm
  • INKL. Frukost
Stockholm

Sakernas Internet och smarta städer – vart tar det goda ljuset vägen?

Human Centric Lighting eller Technological Centric Lighting? Att ett genomgripande teknikskifte pågår har väl knappast undgått någon – styrning, kommunikation, sensorer, nya funktioner och tjänster diskuteras på alla nivåer.Belysningsbranschen har plötsligt hamnat i stormens öga tack vara de möjligheter armaturerna erbjuder som bärare av nya funktioner. Apple, Microsoft och Cisco vill också vara med.

Kommer vårt behov av ett bra ljus att hamna i skuggan av teknikens dominans? Eller kommer vi både få tillgång till nya funktioner och få ett bättre ljus? Är vi på väg framåt eller bakåt egentligen?

Johan Röklander
Ljusdesigner och ljusplanerare, WSP Sverige

Jag vill anmäla mig
Jim Collin
18 Okt
  • NÄR Onsdag 18 oktober, kl. 8-11
  • VAR Annell, Tulegatan 15, Stockholm
  • INKL. Frukost
Stockholm

Ljusdesign – Konsten att skilja dyrt från billigt

Vad är egentligen dyrt och vad är billigt? Det talas om livscykelkostnader men beslutas oftast utifrån den upplevda investeringskostnaden. Den påföljande ekonomiska baksmällan av att välja en initialt billig lösning blir tydligt kännbar men är lätt att falla för.

En bra ljusmiljö är alltid billigt att investera i men som beställare kan det vara hopplöst svårt att skilja agnarna från vetet. Ljusdesigner Jim Collin blandar här ljustips och lösningar med lättsamma förklaringar kring de ekonomiska sammanhangen.

Jim Collin
Manager ÅF Lighting, Sweden

Jag vill anmäla mig

Anmäl dig till våra seminarier

Vi bekräftar din reservation via e-post.
Deltagande är kostnadsfritt men förhandsanmälan är nödvändig.
Vi har ofta en väntelista och är därför tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt om du skulle få förhinder.

Vill ha smörgås och dryck

Skriv och tryck Enter för att söka