Annell Ljus + Form AB utvecklar och marknadsför sedan 1962 armaturer och ljussystem för professionell belysning inomhus och utomhus.

Dagens ägare tillhör tredje generationen av en familj som arbetat inom svensk belysning i över 80 år.

Annell är ett registrerat varumärke som står för ljuskvalitet, kompetens och engagemang. I samarbete med arkitekter, ljusplanerare och eltekniker deltar vi i utformningen av ljusmiljöer för arbete och fritid samt för god ljusarkitektur.

Under begreppet Stad och Trafik medverkar vi i utvecklingen av urbana utomhusmiljöer.

Annells produktprogram består i huvudsak av utvalda armaturer och ljussystem från ett flertal ledande producenter i Europa kompletterat med egen, projektanpassad produktutveckling. I det dagliga samarbetet med välkända utländska ljusföretag säkerställer vi en kompetent design- och tekniknivå.

Huvudkontor och ljusstudio i Stockholm ligger på Tulegatan 15. I Göteborg, Malmö och Habo finns lokal säljverksamhet.

I marknadsföringen ingår förutom denna hemsida en samlingsbox och flera utländska produktkataloger. Ett månatligt nyhetsbrev distribueras som e-brev. För stärkta kunskaper om ljus och belysning med ny teknik arrangeras ett antal ljusseminarier i flera städer höst och vår. Seminarierna leds av externa specialister inom olika områden. De kompletteras med kompendier i tryckt form och för nedladdning eller bläddring på hemsidan.

Välkommen till Annell. Fråga oss gärna till råds.

Share on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone
 

Skriv och tryck Enter för att söka