Annell Highlights 2017-18

Annell Highlights 2017/18 är ett handplockat urval av våra mest aktuella nyheter som vi vill att du som ljusplanerare och ljusdesigner känner till. Vi hjälper dig gärna att navigera bland det digra urvalet armaturer i vår produktportfölj. Rådgör med oss gällande din ljusstyrning.

Ljuset i skolan

Utvalda armaturer för skolor och utbildningsmiljö. I foldern visas exempel på olika armaturval, ljusstyrning och gällande rekommendationer för klassrum och korridorer. Uppdatera ljuskvalitet, flexibilitet och välbefinnande i skolmiljö på ett hållbart sätt.

Annell Showcase 2017

Utvalda armaturer i rätt miljö. I den här foldern ger några råd att tänka på för en balanserad, funktionell och gestaltande ljusmiljö på kontoret, i korridoren och i lounge-området. I foldern hittar du några utvalda armaturer som vi på Annell kan rekommendera.

AEC Italo

Broschyr från AEC som presenterar den tekniska armaturfamiljen Italo för vägar, parker och torg. 20 sidor.

Aldabra Interiör

Italiensk armaturtillverkare med toppmodern teknik, material och estetiska lösningar. Aldabra kombinerar schweizisk precision med italiensk design och all tillverkning sker i Europa. Produkter för interiör användning presenteras i den här katalogen (336 sidor).

Aldabra Exteriör

Italiensk armaturtillverkare med toppmodern teknik, material och estetiska lösningar. Aldabra kombinerar schweizisk precision med italiensk design och all tillverkning sker i Europa. Armaturer för exteriör användning presenteras i den här katalogen (416 sidor).

BEGA Indoor 2016-2017

En elegant och pedagogisk huvudkatalog. Kvalitetscertifierade inomhusarmaturer från Tysklands mest berömda belysningsglasbruk. En hög andel med LED och många i hög IP-klass för t.ex. badrumsmiljöer. (352 sidor).

BEGA Studio Line

En serie nya LED-armaturer med effektiva LED och design utförd i genuint kvalitetshantverk. Armaturerna passar överallt där du vill skapa en stilfull atmosfär med höga krav på ljuskvalitet. Sammetssvart yttre metall med invändig kontrast i varm koppar- eller mässingston alternativt aluminiumfärg. Engelsk text, 20 sidor.

Castaldi 2017

Från Italien kommer designad spetsteknik för belysning och armaturer av högsta klass. För inomhus- och utomhusmiljöer. 804 sidor på engelska och italienska.

Dark 2017

Book of Darlings, en kreativ och pedagogisk explosion i färg och form. Varje modell redovisas med tydliga symboler och med en QR-kod som kan scannas för länkning till mer inspiration. 376 sidor.

LTS katalog

LTS nya katalog har ett ljustekniskt brett och väl genomtänkt armaturprogram som kan underlätta för inredare och ljusplanerare inom offentliga och professionella inomhusmiljöer. Hög kvalitetsnivå. 307 sidor.

Rotaliana News17

Rotaliana är ett italienskt varumärke med spännande produkter för det lilla extra i rummet. Armaturerna har en stark identitet; de är estetiskt tilltalande, funktionella och moderna. Låt dig inspireras av detta urval nyheter ur den större produktkatalogen. 68 sidor.

Sattler. Light in new dimensions 1

Exklusiva pendlade ringar i varierande storlekar och utföranden. Med LED. Även speciallösningar upp till 7m i diameter. Katalog 2016 / 2017 med 116 inspirerande sidor.

Sattler. Light in new dimensions 2

Tunna, exklusiva pendlade ringar i olika storlekar och utföranden. Med LED. Ny katalog 2016/2017 med 120 inspirerande sidor.

Sattler – Avveni

Avveni är en unik, flexibel och enkel armatur som kan användas med stor frihet och kreativitet i skapandeprocessen. För allmänljus och accentljus. LED-moduler och linssystem från Soraa för bästa ljuskvalitet. Läs mer i ny broschyr från Sattler, 114 sidor.

Sattler selection line

Sattler selection line: utvalda högkvalitativa armaturer med LED i tidlös design. (48 sidor)

Wever & Ducré 2017

“From Belgium with love” är en självklar slogan för ett av Belgiens ledande belysningsföretag som enkelt kallas för W&D. Ljuset handlar främst om passion och värme, om vårt välbefinnande i hemmet, i loungen, matsalen, korridoren, sovrummen likaväl som på restaurangen och hotellet, inomhus eller från vägg, tak och mark utomhus.

Beställningsformulär

Våra kataloger är såklart kostnadsfria och vi skickar dem så snart vi kan, vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Orderlista

    Skriv och tryck Enter för att söka