Annell Highlights 2016-17

Annell Showcase 2017

Utvalda armaturer i rätt miljö. I den här foldern ger några råd att tänka på för en balanserad, funktionell och gestaltande ljusmiljö på kontoret, i korridoren och i lounge-området. I foldern hittar du några utvalda armaturer som vi på Annell kan rekommendera.

Stad och trafik 2015

En ny 56-sidig programöversikt hos Annell är Stad och Trafik med ny belysningsteknik och design för gator, vägar, grönområden, byggnader och monument.

AEC Italo

Broschyr från AEC som presenterar den tekniska armaturfamiljen Italo för vägar, parker och torg. 20 sidor.

Annellboxen

En praktisk box för att samla Annells kataloger och broschyrer på ett ställe.

BEGA Indoor 2016-2017

En elegant och pedagogisk huvudkatalog. Kvalitetscertifierade inomhusarmaturer från Tysklands mest berömda belysningsglasbruk. En hög andel med LED och många i hög IP-klass för t.ex. badrumsmiljöer. (352 sidor).

BEGA Studio Line

En serie nya LED-armaturer med effektiva LED och design utförd i genuint kvalitetshantverk. Armaturerna passar överallt där du vill skapa en stilfull atmosfär med höga krav på ljuskvalitet. Sammetssvart yttre metall med invändig kontrast i varm koppar- eller mässingston alternativt aluminiumfärg. Engelsk text, 20 sidor.

Castaldi 2017

Från Italien kommer designad spetsteknik för belysning och armaturer av högsta klass. För inomhus- och utomhusmiljöer. 804 sidor på engelska och italienska.

Dark 2016

Book of Darlings, en kreativ och pedagogisk explosion i färg och form. Varje modell redovisas med tydliga symboler och med en QR-kod som kan scannas för länkning till mer inspiration. 364 sidor.

LTS Spectrum 17

Spectrum 17 från LTS är ett ljustekniskt brett och väl genomtänkt armaturprogram som kan underlätta för inredare och ljusplanerare inom offentliga och professionella inomhusmiljöer. Hög kvalitetsnivå. 480 sidor.

Sattler. Light in new dimensions 1

Exklusiva pendlade ringar i varierande storlekar och utföranden. Med LED. Även speciallösningar upp till 7m i diameter. Katalog 2016 / 2017 med 116 inspirerande sidor.

Sattler. Light in new dimensions 2

Tunna, exklusiva pendlade ringar i olika storlekar och utföranden. Med LED. Ny katalog 2016/2017 med 120 inspirerande sidor.

Sattler – Avveni

Avveni är en unik, flexibel och enkel armatur som kan användas med stor frihet och kreativitet i skapandeprocessen. För allmänljus och accentljus. LED-moduler och linssystem från Soraa för bästa ljuskvalitet. Läs mer i ny broschyr från Sattler, 114 sidor.

Sattler selection line

Sattler selection line: utvalda högkvalitativa armaturer med LED i tidlös design. (48 sidor)

Wever & Ducré 2017

“From Belgium with love” är en självklar slogan för ett av Belgiens ledande belysningsföretag som enkelt kallas för W&D. Ljuset handlar främst om passion och värme, om vårt välbefinnande i hemmet, i loungen, matsalen, korridoren, sovrummen likaväl som på restaurangen och hotellet, inomhus eller från vägg, tak och mark utomhus.

Beställningsformulär

Våra kataloger är såklart kostnadsfria och vi skickar dem så snart vi kan, vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Orderlista

    Skriv och tryck Enter för att söka