Nyheter

Häng med i vårt team kring världens bästa gatuarmatur!

Annells affärsområde för teknisk utomhusbelysning heter Stad och Trafik och visar stadig tillväxt. Här jobbar vi med några av världens bästa armaturer för gator, vägar, parker, torg och arenor.

Den reflektorbaserade armaturen Italo är det man talar om ute på marknaden och nu står vi dessutom inför en lansering av en rad nyheter.

Möjligheterna inom smarta städer växer snabbt och även här finns det gott om spännande nya lösningar!

Vi söker nu en säljare och representant som kan förmedla det Annell står för inom kvalitet och ljusteknik och som vet hur man bygger förtroendefulla relationer med våra kunder hos kommuner, entreprenörer och konsulter.

Tekniskt kunnande är en merit men din förmåga att göra våra kunder nöjda är avgörande. Geografiskt är vi flexibla så hör av dig så pratar vi vidare om det. Välkommen till oss!

Är du intresserad, kontakta Jonas Annell på jonas.annell@annell.se eller ring på 0709-645272.

Share on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone
Nyheter

Höstens stora nyhet: Ljuskvalitet som solljus i kontor och butik

SunLike är det nya naturliga LED-ljuset från Seoul Semiconductor och Toshiba. Ett solliknande ljus i solens våglängder med perfekt färgåterg...

Läs mer
Nyheter

Det här Nobelpriset gäller vår biologiska dygnsrytm

Nobelpriset i fysiologi eller medicin 2017 gick till de tre amerikanska forskarna Jeffrey Hall, Michael Rosbach och Michael Young. Det handl

Läs mer

Skriv och tryck Enter för att söka