Nyheter

Häng med i vårt team kring världens bästa gatuarmatur!

Annells affärsområde för teknisk utomhusbelysning heter Stad och Trafik och visar stadig tillväxt. Här jobbar vi med några av världens bästa armaturer för gator, vägar, parker, torg och arenor.

Den reflektorbaserade armaturen Italo är det man talar om ute på marknaden och nu står vi dessutom inför en lansering av en rad nyheter.

Möjligheterna inom smarta städer växer snabbt och även här finns det gott om spännande nya lösningar!

Vi söker nu en säljare och representant som kan förmedla det Annell står för inom kvalitet och ljusteknik och som vet hur man bygger förtroendefulla relationer med våra kunder hos kommuner, entreprenörer och konsulter.

Tekniskt kunnande är en merit men din förmåga att göra våra kunder nöjda är avgörande. Geografiskt är vi flexibla så hör av dig så pratar vi vidare om det. Välkommen till oss!

Är du intresserad, kontakta Jonas Annell på jonas.annell@annell.se eller ring på 0709-645272.

Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone
Nyheter

PLAIN SENSE både ljusvänlig och med sensor. För smarta energisnåla människor.

Armaturserien PLAIN i Kai Piippos design växer i takt med stigande efterfrågan. Linjära, effektiva armaturenheter eller längsgående ljussyst...

Läs mer
Nyheter

Vakna Sverige! Äldre belysning drar fyra gånger mer energi än ny.

Minska utsläppen genom bättre belysning med minskade kostnader. Svårare är det inte. Regeringen utlyste förra året en nationell kraftsamling...

Läs mer

Skriv och tryck Enter för att söka